dilluns, 16 de febrer del 2015

EL PSC REGISTRA UNA BATERIA DE PREGUNTES AL GOVERN SOBRE CONSTANTÍ




El grup socialista ha entrat a registre del Parlament una bateria de preguntes al Govern sobre el municipi de Constantí. En primer terme, el diputat socialista Xavier Sabaté vol saber “quants diners ha gestionat el Govern de la Generalitat a la vil·la romana de Centcelles, quines accions creu el Govern que s’han de dur a terme en aquest nucli d’art paleocristià únic en les seves característiques i si té previst la Generalitat impulsar alguna acció en aquesta vil·la romana.”

En segon lloc, el grup socialista pregunta al Govern sobre el tant per cent de fracàs escolar existent al municipi de Constantí i sobre les accions que el Govern creu que s’han de dur a terme per pal·liar aquest fracàs escolar.

“També ens interessa saber si la Generalitat ha rebut algun tipus de sol·licitud de suport per part de l’Ajuntament de Constantí per solucionar el problema dels nombrosos habitatges ocupats il·legalment al municipi. Quants habitatges hi ha actualment en aquesta situació?”

Finalment, el PSC demana al Govern que detalli les inversions de la Generalitat al municipi de Constantí des del 2010 fins al 2015, que doni a conèixer quina ha estat l’evolució del Pla Únic d’Obres i Serveis (PUOSC) des del 2006 fins ara i que expliqui quin és l’estat de la petició de l’ajuntament de Constantí de 400.000 euros per la millora del clavegueram del barri de Centcelles.


“Un municipi com Constantí, que s’apropa als 7.000 habitants, no pot quedar orfe d’inversions, d’equipaments i de serveis com a conseqüència de la paràlisis del Govern. Per això els socialistes volem que el Govern expliqui al Parlament quina ha estat la seva acció, o més aviat inacció de Govern, a Constantí en aquests darrers cinc anys”, ha reblat el diputat socialista.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada