dimarts, 24 de febrer del 2015

EL PSC ALERTA DE LES CONTRADICCIONS DEL CONTRACTE ENTRE INCASÒL I LA CAIXA EN RELACIÓ ALS TERRENYS DE BCN WORLD



El PSC ha manifestat aquest dimarts la seva “disconformitat més absoluta” en el procediment que ha seguit la Generalitat per arribar a un acord, a través d’Incasòl, amb La Caixa en relació als terrenys del futur complex de BCN World.  

El diputat socialista al Parlament, Xavier Sabaté, acompanyat per l’alcaldable del PSC a Salou, Toni Brull, i el cap de llista socialista a Vila-seca, Ander Basterretxea, han comparegut conjuntament en roda de premsa per emfatitzar que els socialistes exigiran al Govern explicacions sobre si l’acord signat amb La Caixa admet modificacions i al·legacions per part, per exemple, dels Ajuntaments de Vila-seca i Salou o de particulars.

Segons ha alertat Xavier Sabaté, “el contracte entre l’Administració i La Caixa ja està signat i les condicions urbanístiques són concretes i s’han de complir. Què vol dir això? S’acceptaran o no esmenes? Aleshores les parts ja no se sentiran obligades a tot allò que fixa el contracte? Això de signar un acord entre l’Administració i uns propietaris què és? Exigim que el procediment s’aclareixi.”

El PSC ha reiterat el seu suport a la resta del projecte, en especial a les inversions en economia productiva que generaran nous llocs de treball “però no a les operacions immobiliàries a gran escala com la construcció de més de 4.000 habitatges en el futur complex.”

En definitiva, per a Xavier Sabaté “la Generalitat està en un carreró sense sortida. Si ha de complir el contracte que té amb un privat, l’exposició pública i tot el procediment serà fictici perquè es rebutjarà qualsevol esmena.”

“I els senyors Granados i Poblet què en pensen de tot això? perquè no els hem sentit a parlar mai. Què pensen de la repercussió que aquest creixement urbanístic tindria en les seves ciutats. Qui calla atorga, que diu la cultura popular, i ells estan atorgant.”


Aquest divendres es reunirà la comissió parlamentària de seguiment del Pla Director Urbanístic en l’àmbit del Consorci Recreatiu i Turístic a Tarragona.    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada