dijous, 26 de febrer del 2015

L’ACTIVISTA CULTURAL JOSEP BATET FORMARÀ PART DE LA CANDIDATURA DEL PSC DE VALLS A LES ELECCIONS MUNICIPALS



La cap de llista del PSC a Valls, Rosa Maria Ibarra, ha presentat aquest dijous a l’activista cultural Josep Batet Fortuny com a membre de la candidatura socialista a les eleccions municipals del proper 24 de maig.

L’alcaldable del PSC ha presentat Josep Batet com a un excel·lent coneixedor de la realitat cultural i associativa de la ciutat. “El bagatge de Josep Batet en aquest àmbit és extens i molt remarcable: fa 40 anys que pertany a l’UAF, participa activament a la Setmana Santa de Valls –tant a nivell de germandat com dels armats- i en les darreres festes Decennals va participar en la recuperació del ball de la Candela, per posar només alguns exemples.”

També en l’àmbit cultural Josep Batet ha participat en la redacció de diferents llibres com ara “la festa és al carrer”, de la Unió d’Anelles de la Flama, o el que es va editar amb motiu de les festes Decennals sobre el seguici i els Xiquets de Valls.

“Col·laborador habitual de diversos mitjans de comunicació de Valls i comarca estic convençuda de què Josep Batet serà un magnífic regidor. En aquest sentit, vull recordar que la seva implicació entusiasta amb la regidoria de cultura de la nostra ciutat des de fa molts anys, fet que demostra la seva total implicació amb la vida associativa i cultural de Valls.”

Per la seva banda, Josep Batet ha agraït al PSC de Valls la confiança demostrada i ha manifestat el seu compromís de treballar per Valls “com sempre ho he fet. Mai, quan se m’ha demanat treballar per la meva ciutat he tingut un no per resposta”, ha assegurat el candidat socialista.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada