dimecres, 2 d’abril del 2014

EL PSC PRESENTA UNA PROPOSICIÓ NO DE LLEI AL CONGRÉS DEMANANT LA CONSTRUCCIÓ D’UN BAIXADOR FERROVIARI A BELLISENS



El grup parlamentari socialista al Congrés dels Diputats ha entrat a registre una proposició no de llei que insta al Govern a construir un baixador ferroviari a l’àrea de Bellisens de Reus, dins de la xarxa de rodalies per tren del Camp de Tarragona posada en servei recentment. La proposta serà debatuda a la comissió de Foment del Congrés.

Segons ha subratllat el diputat del PSC per Tarragona, Francesc Vallès, “l’habilitació d’aquest baixador serà fonamental com a element addicional per dinamitzar la línia i fer-la més funcional. A més, la construcció del nou baixador no suposa cap sobrecost econòmic important, pel que s’hauria de dur a terme de manera urgent.”   

Vallès ha recordat que la creació d’aquest baixador “és una reivindicació llargament reclamada que permetrà millorar la mobilitat dels més de 20.000 habitants d’aquest entorn de la ciutat.” En aquest sentit, el diputat reusenc ha posat de relleu que en aquesta zona s’hi localitza un campus universitari de la URV (facultat d’econòmiques i escola superior d’arquitectura), l’hospital de Sant Joan, la Fira de Reus, el Centre Tecnològic de Nutrició i Salut i el Tecnoparc.

“És una iniciativa realista i enormement útil que també ajudarà a esponjar la circulació i el trànsit de vehicles per la T-11, i millorar les comunicacions entre els principals nuclis de població del Camp de Tarragona.”


Finalment, Francesc Vallès ha explicat que el PSC ha assumit el compromís que va prendre de portar aquest demanda ciutadana al Congrés dels Diputats. “Demanarem al Govern celeritat en la construcció d’aquest baixador a Bellisens. Confiem que la resta de grups estiguin a l’alçada i que ben aviat el baixador sigui una realitat”, ha reafirmat el diputat reusenc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada