dilluns, 14 d’abril del 2014

EL PSC DE MONT-ROIG DENUNCIA QUE L’ALCALDE NO CONVOCA ELS PLENS MUNICIPALS



El portaveu socialista a l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, Fran Morancho, ha denunciat avui que “l’alcalde, el republicà Ferran Pellicer, no convoca els plens municipals ordinaris als que està obligat per l’actual reglament, el que suposa una greu irregularitat política en el normal funcionament democràtic de l’Ajuntament.”

Segons ha recordat el portaveu socialista és l’alcalde qui té la potestat i la competència per convocar els plens municipals. “Doncs bé, durant tot l’any passat n’havia de convocar sis i tan sols en va convocar un i en tot el que portem de 2014 encara no n’ha convocat cap.”

Pel líder socialista això suposa “un menyspreu intolerable a la ciutadania de Mont-roig ja que, per estalviar-se les crítiques, l’alcalde decideix no haver de donar comptes de les seves decisions, o més aviat de les seves indecisions, davant dels representants del poble. És una burla intolerable que no es mereixen els ciutadans de Mont-roig. Els socialistes exigim una rectificació immediata d’aquest comportament tan poc encomiable.”

Fran Morancho també ha alertat que “fruït de la incompetència de l’actual equip de Govern Mont-roig ha estat notícia fora vila per les presumptes irregularitats comeses per l’alcalde i per alguns dels seus regidors. No ens podem permetre que per culpa de la ineficàcia i frivolitat d’uns pocs Mont-roig perdi el bon nom fruït del treball i de l’honestedat dels seus habitants. En aquest empeny els socialistes serem inexorables.”  


Cal recordar que el PSC va guanyar les eleccions municipals de 2011. Malgrat això un pentapartit de grups tan dispars com ERC, PP, CiU, FIC i Verds per més, van sumar els seus vots per constituir una majoria de Govern alternativa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada