dimarts, 29 d’abril del 2014

BALLESTEROS, UN BON LLEGAT AMB VOCACIÓ DE CONTINUÏTAT



El consell nacional del PSC ha ratificat Josep Fèlix Ballesteros com a líder indiscutible a la nostra ciutat renovant la confiança per encapçalar el projecte dels socialistes de Tarragona en les eleccions vinents municipals. Aquest ha estat el darrer pas en el seu nomenament, en un procés transparent i obert del qual em sento molt orgullosa com a militant d’aquest partit perquè respon al principi de participació i democràcia interna que totes les entitats i organitzacions haurien de tenir i que nosaltres, sense dubte, estem aplicant de forma és que correcta per molt que alguns de fora ens vulguin donar lliçons (quan el que haurien de fer es resoldre el que passa a casa seva, que està molt lluny de ser modèlic)

Ballesteros és, sens dubte, el millor alcalde que pot tenir Tarragona en aquests moments on les dificultats econòmiques provocades per la conjuntura general encara són moltes i les necessitats socials estan lluny disminuir. El que vull dir amb això és que no tots els governs prioritzen les mateixes coses, i el caràcter progressista de l’alcalde ha permès resoldre temes històrics, engegar nous projectes i liderar el territori sense deixar de banda el dia a dia i els col·lectius que més atenció requereixen, a l’hora que ha impulsat de forma decidida àmbits com l’educació, els serveis socials i el foment del treball.

Sempre hi ha coses a millorar i aspectes menys encertats que d’altres, tot i això en aquests sis anys Ballesteros i el seu equip hem treballat amb ganes i dedicació, fent de la proximitat, la transparència i el bon govern objectius prioritaris. Hem aixecat el vol en turisme, hem potenciat la capitalitat cultural i patrimonial, hem impulsat l'emprenedoria i hem treballat per una Tarragona més saludable, sostenible i amable. Els Jocs Mediterranis Tarragona 2017 i el projecte Tarragona Smart Mediterranean City en situen com a ciutat referent i plena d’oportunitats, amb grans dosis d’il·lusió col·lectiva.

En definitiva, Josep Fèlix Ballesteros ha liderat, en els darrers sis anys, un canvi de cicle que, en el moment més difícil de la democràcia, ha impulsat projectes engrescadors per aprofitar oportunitats, polítiques properes per ajudar a qui més ho necessita i processos de consens i de complicitats que han situat Tarragona en capital i motor d’un territori que té molt a dir a Catalunya, a Espanya i una àrea mediterrània que cada cop tindrà més pes en el món que ens envolta. És un bon llegat, amb vocació de continuïtat.

Article d'opinió de Bego Floria publicat al Diari de Tarragona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada