dissabte, 10 de novembre del 2012

PERE NAVARRO: “MARIANO RAJOY DIU ARA QUE S’ESTIMA CATALUNYA, I DEMOSTRA QUE TÉ ENCARA MENYS VERGONYA QUE PARAULA”



El cap de llista socialista a la presidència de la Generalitat, Pere Navarro, ha afirmat aquest dissabte a Tarragona que “fins ara teníem del senyor Rajoy una idea molt clara: que tenia molt poca paraula i que en un any ha estat incapaç de complir cap dels seus compromisos electorals. Doncs ara el mateix Rajoy que va recollir signatures contra Catalunya i que va promoure un boicot als productes catalans diu que s’estima Catalunya, demostrant així que encara té menys vergonya que paraula.”



En un míting al Palau de Congressos de Tarragona, que ha aplegat més de 500 persones, amb l’exministre del Govern socialista, Àngel Gabilondo, el cap de llista socialista per Tarragona, Xavier Sabaté, l’alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros, i la número 2 socialista per Tarragona, Pere Navarro ha explicat que “al vídeo de campanya del PP Rajoy diu que “los catalanes hacen cosas.” Tota la vida els catalans hem fet coses però això no ens ho ha de dir ell. El que hauria de fer el senyor Rajoy es demanar perdó als catalans per les seves campanyes contra Catalunya, als homosexuals pel seu recurs davant del Tribunal Constitucional i per tensionar l’ambient i ser la major fàbrica d’independentistes.”


“Els socialistes proposem pujar l’IRPF per aquells que més cobren, recuperar l’impost de successions per a les rendes altes, i una nova fiscalitat per a les grans fortunes, els que guanyen més d’un milió d’euros a l’any, per tal que aportin més. Ens comprometem a no fer més retallades en sanitat i educació. Jo us vull demanar que estigueu orgullosos dels nostres valors, de la herència que hem deixat els socialistes quan hem governat: sanitat universal per a tothom, educació pública per a tothom, la llei de dependència, els drets per a les dones, l’augment de les pensions i del salari mínim interprofessional, aquesta és l’herència que no els agrada i per això s’ho estan carregant CiU i PP. Mas no va a escoles i als hospitals sinó que va a Brussel•les a explicar el seu projecte independentista. Jo sí que vaig a escoles i universitats i la gent vol més recursos públics. Aquesta és la Catalunya real. Sabeu de què no parla la gent? De la independència, parlen dels seus problemes reals. Us demano que parleu clar a la gent, dels nostres valors, us asseguro que qui vota a CiU i PP votarà les retallades.”


Per la seva banda, Xavier Sabaté, ha recordat que “el conseller Mena va dir que els joves havien de marxar a repartir cafès a Londres, nosaltres volem que tinguin feina aquí i això és el que ens juguem en aquestes eleccions. No podem dir als nostres joves que no tenen futur, els socialistes tornarem a fer un país per a tots els joves. I no és només per als joves, tampoc és un país per les dones. Catalunya tornarà a ser un país per les dones, i per la gent grans i pels nens.”

“La consellera diu que amb més nens a les classes, amb menys professors no hi ha baixada de la qualitat educativa. Home! Els socialistes vam prioritzar l’educació i ho tornarem a fer amb Pere Navarro. Nosaltres confiem en el nostre missatge i el nostre projecte. Qui parla d’independència? Aquell que fa més dependents a les dones, als joves, als nens, etc. El president Mas ens ha fet més dependents, va treure l’impost de successions. Nosaltres creiem que han de contribuir aquells que més tenen.”


Sabaté ha explicat que federalisme és una suma no contradictòria d’unió i de llibertat. “Això és el que volem, unió amb Espanya en llibertat. Nosaltres no volem la ruptura perquè tindria conseqüències funestes. No volem fronteres, allò que ens emociona no té preu. I per això volem el federalisme. Els socialistes tornarem a ser decisius, com sempre a la història de Catalunya, quan hem estat majoritaris Catalunya ha avançat. Si els socialistes tornem a ser decisius aturarem les retallades i Catalunya avançarà i evitarem les fractures socials.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada