dijous, 5 de juliol del 2012

LA JSC DEL CAMP DE TARRAGONA INICIA LA CAMPANYA “LA TEVA SALUT NO TÉ PREU”



La JSC de les comarques tarragonines ha iniciat aquest dijous una campanya de mobilització que sota el tema “la teva salut no té preu” vol protestar contra la nova taxa farmacèutica impulsada pel Govern de CiU, en vigor des de dissabte passat.



Segons la primera secretària de la JSC del Camp de Tarragona, Ivana Martínez, “totes les agrupacions socialistes de les nostres comarques ens mobilitzarem durant aquest mes de juliol per explicar a la ciutadania la injustícia que representa aquesta nova mesura del Govern d’Artur Mas. Així, en el conjunt del Camp de Tarragona distribuirem més de 4.000 díptics i adhesius que, simbòlicament, posen preu al repagament que el Govern imposarà ara a les diferents malalties.”


Aquest material informatiu es distribuirà a les portes dels centres d’atenció primària i els hospitals dels principals municipis del Camp de Tarragona, d’entre els quals Tarragona, Reus, Valls, Cambrils, Salou, Torredembarra, Calafell, Cunit, El Vendrell, Montblanc i Falset.


Per la seva banda, Alejandro Caballero, membre de l’executiva nacional de la JSC, ha explicat que “en un temps record les mesures combinades de CiU i PP van camí de destruir el nostre sistema públic de salut. És obvi que aquest euro per recepta suposa un repagament injust pel que fem una crida a la ciutadania a no pagar aquesta taxa i fer que s’encarregui la Generalitat del seu cobrament com a mesura de protesta.”


Alejandro Caballero ha alertat que “a més, per culpa del Govern del PP més de 400 medicines d’us comú quedaran fora del sistema públic a partir del mes vinent i les persones que les necessitin hauran de pagar el cost econòmic en la seva totalitat. Amb aquest paquet de decisions injustes CiU i PP carreguen el pes de la crisi sobre els ciutadans més vulnerables com són les persones majors de 65 anys, els malalts crònics i aquells que pateixen malalties estranyes”, ha emfatitzat el portaveu socialista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada