dimecres, 18 de juliol del 2012

IVANA MARTÍNEZ: “PER CULPA DE LES RETALLADES DE CIU I PP UN DE CADA 10 JOVES TARRAGONINS EMANCIPAT HA HAGUT DE TORNAR A LA CASA DELS SEUS PARES”



La primera secretària JSC de les comarques tarragonines, Ivana Martínez, ha denunciat avui que “per culpa de les retallades impulsades pels Governs de CiU i PP un de cada deu joves tarragonins emancipats ha hagut de tornar a viure a la casa dels seus pares perquè s’ha quedat sense recursos econòmics per poder tenir una vida autònoma.”



Per la JSC de les comarques tarragonines, “el jovent és una de les principals víctimes dels Govern de Mas i Rajoy. Només en els darrers sis mesos hem vist com s’eliminaven les ajudes al lloguer per als joves, s’incrementaven de manera desorbitada els preus dels estudis universitaris (increments de fins al 60% del preu de la matrícula), s’eliminaven beques i desapareixien ajudes i cicles formatius adreçats als joves. I això amb una taxa d’atur juvenil propera al 50%!!”


Segons Ivana Martínez aquesta “autèntica agressió” justifica plenament que els joves “sortim demà al carrer masivament per plantar cara a la contrareforma social que impulsa la dreta amb l’excusa de la crisi. Quedar-nos a casa seria abdicar de la lluita per el nostre propi futur. Per això des de la JSC emplacem als joves tarragonins a què assisteixin a la concentració convocada demà per a la tarda a Tarragona, a partir de les 19.30h, a la Plaça Imperial Tarragona.”


“Tots els indicadors referents a la qualitat i la perspectiva de vida dels joves són desesperants i indignants. A aquest pas serem la primera generació des de la postguerra en viure pitjor que els nostres pares. El senyor Mas i el senyor Rajoy han d’entendre que nosaltres no tenim la culpa de la crisi provocada per l’ànim de lucre insaciable de l’especulació financera i que, per tant, no podem pagar-ne la factura. Ha arribat el moment de plantar-se!”, ha resumit la portaveu socialista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada