dijous, 28 de juny del 2012

EL PSC DE VALLS DENUNCIA LA DESINFORMACIÓ DE L’EQUIP DE GOVERN EN RELACIÓ AL POSSIBLE CANVI D’UBICACIÓ DEL MUSEU CASTELLER



La portaveu del PSC a l’Ajuntament de Valls, Rosa Maria Ibarra, ha denunciat “la desinformació i la manera de fer de l’alcalde Batet i de l’equip de Govern en relació al possible canvi d’ubicació del Museu Casteller.”
Segons ha explicat Ibarra, “cada dia augmenta la rumorologia a la ciutat que apunta a un possible canvi d’ubicació del museu cap a la zona del centre històric, concretament, a l’entorn del carrer Espardenyers.”
Davant de la manca d’informació en relació a aquest important tema de ciutat, el grup socialista, mitjançant la diputada al Parlament Núria Segú, ha demanat informació a la Generalitat sobre aquesta qüestió.
“Per desgràcia, l’alcalde Batet i l’equip de Govern de CiU ja fa temps que ens tenen acostumats a aquest menysteniment i manca de respecta als grups de l’oposició que també representem una part de la ciutadania vallenca. Demanem que, a partir d’ara, aquesta actitud de menyspreu canviï.”
Per la seva banda, la diputada vallenca, Núria Segú, ha explicat el contingut de la bateria de preguntes que ha entrat aquesta setmana al registre del Parlament dirigides a la conselleria de Cultura i al Departament de Territori i Habitatge. “Volem confirmar allò que ja es dóna per fet a peu de carrer a Valls, és a dir, la construcció del Museu Casteller a l’entorn de la Plaça del Blat.”
En aquest sentit, Segú ha recordat que aquesta ha estat sempre una reivindicació socialista a la que CiU sempre s’havia oposat.
“És lamentable que haguem de recórrer al Parlament per conèixer una informació d’àmbit municipal tan important per a la nostra ciutat. Crec que estem davant d’un símptoma clar de què alguna cosa no va bé a l’Ajuntament i de que no es respecta el dret a la informació dels regidors de la corporació municipal”, ha emfatitzat la diputada socialista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada