dimarts, 26 de juny del 2012

FRANCESC VALLÈS: “DES QUE CiU I PP GOVERNEN A REUS L’ATUR A LA CIUTAT S’HA INCREMENTAT EN MÉS D’UN 5%”



El diputat socialista al Congrés per Tarragona, Francesc Vallès, ha donat a conèixer aquest dimarts que “en l’últim any, l’atur a Reus s’ha incrementat en més d’un 5%: des que CiU i PP governen a l’Ajuntament l’atur a la ciutat s’ha incrementat en més de 500 persones i ha arribat fins als 10.245 ciutadans.”
Aquest augment de l’atur s’ha fet evident, en especial, en el sector serveis i en la construcció, i en menor mesura, en la indústria.
El diputat reusenc ha recordat que “quan el senyor Pellicer era a l’oposició, demanava dimissions un dia sí i l’altre també pel que qualificava de dades “intolerables” d’aturats a la ciutat. Un any després, però, aquestes dades han augmentat fins i tot per sobre de la mitjana de la demarcació.”


Mesa socioeconòmica


“És per això” ha dit Vallès “que l’alcalde ha de deixar de buscar excuses i posar-se a treballar d’una vegada per totes per donar solucions als problemes dels reusencs.” En aquest sentit, Vallès ha insistit en la necessitat de constituir “de forma urgent la mesa de diàleg per a la revitalització de l’activitat econòmica, l’emprenedoria i la generació d’ocupació a la nostra ciutat que vam proposar ja fa dos mesos i mig i de la qual avui encara no en tenim notícies”. “Hem de trobar, de forma consensuada, receptes i propostes que permetin generar ocupació a través de la formació, la millora de la nostra productivitat i competitivitat i l'especialització”, ha afegit Vallès.
Finalment, Francesc Vallès ha reiterat el compromís del PSC de “combatre a l’atur i destinar el màxim de recursos públics possibles per evitar que els ciutadans que es troben sense feina quedin orfes de qualsevol prestació davant dels efectes devastadors de la crisi. En aquest sentit ens preocupa que aquesta ànsia retalladora que estan demostrant CiU i PP a la Generalitat i al Govern central s’orienti ara cap a la reducció o la limitació de les prestacions als aturats.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada