dimecres, 6 de juny del 2012

MARIA JESÚS SEQUERA: “ELS 11 MILIONS D’EUROS PEL CORREDOR DEL MEDITERRANI QUE EL PP VEN COM UN GRAN ÈXIT DONEN PER CONSTRUIR... UN QUILÒMETRE D’AVE”



La senadora socialista per Tarragona, Maria Jesús Sequera, ha qualificat com “una burla de mal gust i una autèntica presa de pèl” la roda de premsa d’ahir dimarts en la que la ministra de Foment, Ana Pastor, i la senadora i presidenta del PP català, Alicia Sánchez Camacho, anunciaven una partida de 11 milions d’euros més per al Corredor del Mediterrani en els pressupostos generals de l’Estat per al 2012, després que aquests hagin estat debatuts aquests dies al Senat.



Segons ha posat de relleu la senadora socialista, “per tal que els tarragonins i les tarragonines es facin una idea real del que estem parlant el cost aproximat per construir un quilòmetre d’AVE és d’uns 12 milions d’euros, 20 milions si el terreny presenta dificultats addicionals. Doncs bé, si sumem els 11 milions presentats ahir com “un gran èxit” pel PP als 14 milions ja anunciats el seu dia pel diputat Alejandro Fernández com a inversió del Govern del PP en el Corredor del Mediterrani al seu pas per la província de Tarragona aquest 2012 arribarem a la conclusió de què la inversió de l’executiu de Rajoy en aquesta via que tots els agents polítics i econòmics tarragonins coincideixen a definir com a vital dóna per a construir... dos quilometres d’AVE.”


Maria Jesús Sequera ha contraposat aquest raquític volum inversor amb, per exemple, els 1.217 milions d’euros que el pressupost destina al tren de gran velocitat a Galícia.


“El Govern del PP ha convertit el debat sobre els Corredors en un vodevil polític. Si fa quatre dies la mateixa ministra anunciava la seva aposta “inequívoca” pel Corredor del Mediterrani avui mateix està a Badajoz defensant “de manera inequívoca” el suport del seu ministeri al Corredor Central.”


“Ha arribat l’hora de posar seny a aquesta reguitzell de declaracions i contradeclaracions i apostar de manera decidida pel Corredor del Mediterrani per connectar la península amb la resta d’Europa tal i com reclama al Govern, fins i tot, el comissari de transport europeu”, ha conclòs la senadora socialista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada