dijous, 21 de juny del 2012

EL PSC DE RODA DE BARÀ DENUNCIA QUE L’EQUIP DE GOVERN ES GASTARÀ MÉS DE 33.000 EUROS EN UN LOCAL DE PETANCA MENTRE RETALLA SUBVENCIONS I PROGRAMES SOCIALS




La portaveu del PSC a l’Ajuntament de Roda de Barà, Mayte Huerta, ha denunciat aquest dijous que “mentre l’equip de Govern de CiU a l’Ajuntament de Roda de Barà afirma per activa i per passiva que no hi ha diners per a ajudes i serveis socials prioritza la construcció del local de la petanca que costarà 33.249 euros de diner públic. És que la petanca és una prioritat per a CiU i les ajudes socials no?”, s’ha preguntat retòricament la portaveu socialista.

El grup municipal socialista considera “lamentable i vergonyós” que des de l’equip de Govern del senyor Pere Compte es presenti un pla d’ajust que contempla l’acomiadament de treballadors municipals i, al mateix temps, es vulgui donar una prioritat injustificada a la construcció d’aquest local de la petanca, fins al punt de fer l’obra abans que el projecte.

“És que no hi ha altres problemes al poble? Coneixen el senyor Compte i els regidors de CiU que per a centenars de veïns de Roda que estan a l’atur o que han de patir els increments d’impostos del seu Govern hi ha altres necessitats més prioritàries que un espai per a jugar a petanca? Hi ha algunes decisions, com aquesta, que semblen una burla a tots els ciutadans que estan patint de ple els efectes de la crisi...”

Finalment, el grup socialista reitera el seu compromís de continuar treballant des de l’Ajuntament per donar tota l’ajuda possible als veïns del poble que més acusen els efectes de la crisi econòmica. “Els socialistes entenem que el que caldria fer és augmentar al màxim les ajudes socials que depenen de l’Ajuntament i, en tot cas, posar en servei l’hotel d’entitats que donaria cobertura a totes les associacions del poble i no només a una sola”, ha conclòs la portaveu socialista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada