dimecres, 14 de març del 2012

XAVIER SABATÉ LAMENTA QUE CiU I PP VOTIN SOBRE L’ABSURD EN EL CAS DEL CRT DE VILA-SECA I SALOU


El diputat del PSC Xavier Sabaté ha declarat després de la votació de la Llei de mesures fiscals i financeres que “la simbiosi de CiU i PP no pot ser més estreta i es demostra dia a dia.”

Votació absurda perquè no s’aplicarà la llei

“L’exemple d’avui legislant fins i tot sobre un ens com el CRT de Vila-seca i Salou que ja no existeix perquè l’ha abandonat un dels dos ajuntaments, és incomprensible i és una de les votacions més absurdes que he vist en la meva vida parlamentària perquè amb tota seguretat no s’aplicarà el que avui s’ha aprovat. És metafísicament impossible regular una relació de la unió que ja no existeix de dos ajuntaments.”

“I votació absurda perquè ja no es donaran mai més les condicions del 50-50. Ho saben els ajuntaments i ho sap el Govern. Per què, doncs, simular i enganyar els ciutadans amb la votació d’avui?”

Centralisme

“A més, es prenen decisions sense comptar amb els afectats i amb un centralisme del que CiU es queixa quan ve de Madrid però no quan ells el practiquen.”

Poca serositat

Un govern que va presumir de bussines friendly demostra que no sap infondre confiança entre els emprenedors als quals llença un missatge de confusió, de poca previsió i de no saber què fer davant els conflictes per petits que siguin com aquest.

El PP també responsable

El PP no pot dir una cosa a les nostres comarques i l’altra al Parlament i avui ha perdut molta credibilitat. Ha preferit el pacte amb CiU a actuar responsablement i fer les coses bé, han preferit els acords amb CiU a endreçar les relacions de l’Administració amb una de les principals infraestructures turístiques del país.

Postura del PSC

El PSC no es decanta a favor de ningú ni de cap xifra perquè és sobre la base del diàleg i de la responsabilitat del Govern que fins ara no ha exercit que s’ha d’aconseguir un acord satisfactori per tothom

Els socialistes hem actuat amb responsabilitat esperant que el Govern resolgués el conflicte i també ho han fet els nostres companys de Salou i de Vila-seca on hem renunciat a fer partidisme.

Demanem que el Govern actuï d’una vegada, que busqui el consens i treballi per restituir les relacions en un ens que presideix i que treballin per assolir un acord respectat per tothom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada