dimecres, 28 de març del 2012

ALEJANDRO CABALLERO I JESSICA MOYA, NOUS MEMBRES DE L’EXECUTIVA NACIONAL DE LA JSC


El recent Congrés de la Joventut Socialista de Catalunya ha elegit a dos membres de la JSC de les comarques tarragonines per formar part de la nova comissió executiva nacional. En concret, Alejandro Caballero és el nou secretari d’acció política de la JSC i Jessica Moya és la nova secretaria de cooperació i solidaritat.

Així mateix, el Congrés va elegir Ivana Martínez com a vice-presidenta primera del Consell Nacional de la JSC, a Dani López com a membre de la comissió de garanties i a Ruben Sánchez com a membre de la comissió de control financer.

Segons ha posat de relleu Alejandro Caballero, “la JSC surt més forta i unida d’aquest congrés i el paper de la nostra federació guanya rellevància, el que ens facilitarà portar la veu del territori als òrgans de decisió de la nostra organització. Estem convençuts de què la feina feta ens permetrà que la nostra federació sigui més forta políticament i més decisiva en la presa de decisions.”

El primer secretari de la JSC de les comarques tarragonines ha explicat que en aquests darrers sis anys la federació tarragonina ha passat a ser de la sisena federació en nombre de militants a ser la que té més afiliats ara mateix.

“Des de la JSC continuarem defensant unes postures amb profundes arrels d’esquerra. Hem de ser capaços de recuperar el carrer i aquest és un dels objectius principals pels propers tres anys, anant on està la gent i presentant-los les nostres idees i propostes. La JSC ha dut a terme un fort treball intern i ideològic i ara toca portar aquest treball al carrer i fer-lo arribar als ciutadans”, ha emfatitzat Alejandro Caballero.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada