dimecres, 14 de març del 2012

JOAN RUIZ: “MÉS DE 300.000 TARRAGONINS JA HAN VIST COM S’HA INCREMENTAT LA RETENCIÓ DE L’IPRF DE LA SEVA NÒMINA PER CULPA DE LA PUJADA D’IMPOSTOS DEL


El diputat socialista per Tarragona, Joan Ruiz, ha donat a conèixer aquest dimecres que “més de 300.000 tarragonins ja han vist com a la seva nòmina del mes de febrer s’incrementava la retenció de l’IRPF per culpa de la pujada d’impostos aprovada pel PP. En el conjunt de Catalunya aquesta xifra s’eleva fins als 2.700.000 treballadors.”

El diputat tarragoní ha explicat que la majoria de treballadors cotitzen en els trams de base liquidable d’entre 10.000 a 20.000 euros anuals, més de 100.000, i de 20.000 a 30.000 euros anuals, uns 74.000 tarragonins.

“El full de ruta traçat pel PP només en porta a un carreró sense sortida que només comportarà més reducció dels ingressos de moltes famílies que ja tenen molts problemes per arribar a final de mes. Com sempre, el PP carrega sobre les espatlles de les rendes més baixes i mitjanes el pes de la crisi econòmica, seguint el model que CiU ja ha traçat a Catalunya.”

Joan Ruiz també ha remarcat “la mutació meteòrica” experimentada pel PP en relació a les pujades d’impostos en un marge de temps mínim. “La veritat és que només cal recordar el que deia el mateix cap de llista del PP per Tarragona, Alejandro Fernández, en el debat electoral que es va dur a terme amb motiu de les recents eleccions legislatives (cito textualment): “els socialistes només saben pujar impostos i això és el mai s’ha de fer en una crisi econòmica, El PP no apujarà els impostos. Si el PP sap fer alguna cosa és crear llocs de treball”, són paraules del senyor Fernández de fa poc més de tres mesos...”

Finalment, Ruiz ha qualificat com a frau democràtic aquest augment general de les taxes impositives aprovada pel Govern de Rajoy. “El PP ha protagonitzat l’espectacle esperpèntic de desqualificar el seu propi programa electoral i el que ha repetit per activa i per passiva en els darrers set anys, és a dir, que en cap cas pujaria els impostos. Per desgràcia, ja vaticino que després de les eleccions andaluses viurem un nou capítol d’aquest viacrucis de les retallades de Rajoy.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada