dimarts, 6 de març del 2012

MARIA JESÚS SEQUERA DEMANA AL MINISTRE D’ESPORTS QUE EL GOVERN S’IMPLIQUI EN ELS JOCS DEL MEDITERRANI TARRAGONA 2017


La senadora socialista, Maria Jesús Sequera, ha demanat al ministre d’educació i esports del Govern, José Ignacio Wert, la màxima implicació del Govern i del ministeri que ell dirigeix en els Jocs del Mediterrani que s’han de celebrar a Tarragona d’aquí a cinc anys.

Sequera ha fet plantejat aquesta qüestió en la primera compareixença del ministre en la comissió d’educació i esports del Senat.

Segons la senadora del PSC, “no només per la ciutat de Tarragona sinó pel conjunt de les comarques tarragonines la celebració d’aquests Jocs del Mediterrani suposaran un abans i un després a molts nivells: instal·lacions esportives, potenciació del teixit comercial, atracció de nous visitants i projecció exterior i, sobretot, generació de nous llocs de treball.”

“Tarragona serà durant unes setmanes la capital de l’esport de tota la conca mediterrània i això exigeix un esforç col·lectiu per part de tothom, també de les institucions. Precisament per això he demanat al ministre una especial sensibilitat i una implicació total per part del seu ministeri amb un projecte que compta amb la unanimitat de tota la societat civil tarragonina”, ha conclòs la senadora socialista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada