divendres, 2 de març del 2012

JOAN RUIZ: “AMB EL PP AL GOVERN L’ATUR S’HA INCREMENTAT EN 1.603 PERSONES A TARRAGONA”


El diputat socialista per Tarragona, Joan Ruiz, ha valorat aquest divendres les dades sobre l’atur registrat aquest passat mes de febrer fetes públiques avui. Unes dades que constaten que l’atur a la província de Tarragona, durant el mes passat, es va incrementar en 1.603 persones pel que, en aquests moments, la xifra total d’aturats a la demarcació se situa en 74.459 ciutadans. En el conjunt d’Espanya l’atur es va incrementar en 112.269 persones durant el mes passat.

Segons ha remarcat Joan Ruiz, “malgrat les promeses de Rajoy de què amb el PP s’arreglaria tot, l’atur no tan sols no baixa sinó que s’incrementa, de mitjana, el doble del que va pujar el mes de febrer de l’any passat.”

“Malgrat això nosaltres no caurem en la crítica fàcil de culpar de tot al Govern, com feien CiU i PP quan estaven a l’oposició, però sí que demanem a l’executiu de Mariano Rajoy que reflexioni i retiri la reforma laboral que vol impulsar perquè facilitar l’acomiadament només comportarà augmentar encara més el nombre d’aturats.”

El diputat socialista ha afegit que “només amb ajustos i retallades, com pretén la dreta, no es genera ocupació ni sortirem més ràpid de la crisi econòmica provocada per l’afany de lucre desmesurat dels mercats financers. Els socialistes defensarem a les Corts Generals, ara més que mai, que aquells que estan en situació més vulnerable (els aturats, els joves, els pensionistes, i les classes mitjanes i populars) no paguin la factura de la crisi. Retallar encara més els drets socials, com volen CiU i PP, no porta enlloc.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada