diumenge, 18 de març del 2012

EL GOVERN DEL PP S’HA GASTAT 108.000 EUROS EN FER-SE PROPAGANDA ENTRE ELS PENSIONISTES TARRAGONINS


El diputat socialista per Tarragona, Joan Ruiz, ha denunciat aquest diumenge que el Govern del PP s’ha gastat 108.000 euros en fer-se propaganda entre els pensionistes tarragonins. “En menys de tres mesos els 150.000 pensionistes de les nostres comarques han rebut dues cartes del ministeri d’ocupació i de la Seguretat Social. En la primera se’ls informava que el Govern pujaria les seves pensions un 1% aquest any 2012 i en la segona se’ls comunicava que, en realitat, se’ls baixava la pensió perquè l’executiu havia decidit pujar l’IRPF. O sigui, la quadratura del cercle amb una despesa total de més de 108.000 euros, perfectament prescindible, a càrrec dels diners públics.”

Joan Ruiz ha explicat que en el conjunt d’Espanya el Govern s’ha gastat més de 7 milions d’euros en la tramesa d’aquestes dues cartes als quasi nou milions de pensionistes del país. “Recordaria ara un dels compromisos assumits pel senyor Alejandro Fernández durant la campanya electoral: “Els socialistes han dilapidat les arques públiques. Nosaltres mirarem amb lupa cada euro públic que es gasti.” Ara comprovem que és el que entén el PP per “mirar cada euro públic que es gasti”...”

El diputat socialista ha qualificat com un fet molt greu que el Govern es dediqui a fer-se propaganda amb recursos públics per acabar enganyant als pensionistes dient que pujarà les pensions per després acabar baixant-les.

“Vull recordar també que aquest Govern s’ha estrenat treien les ajudes al lloguer a més de 8.000 joves tarragonins, que ha ajornat les prestacions per dependència a uns altres 3.600 tarragonins, i que ha pujat els impostos a més de 300.000 ciutadans de les nostres comarques. L’argument era que totes aquestes mesures eren necessàries perquè no hi havia diners... no hi ha diners per pagar prestacions i drets socials bàsics però sí que es gasten alegrement set milions d’euros en aquesta propaganda. Amb quina credibilitat demanarà ara el senyor Rajoy i el senyor Alejandro Fernández als ciutadans de Tarragona que facin un esforç addicional i que s’estrenyin encara més el cinturó?” s’ha preguntat retòricament el diputat socialista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada