dimarts, 27 de març del 2012

JOSEP GRACIA ÉS EL NOU PRIMER SECRETARI DE L'AGRUPACIÓ SOCIALISTA DE CUNIT


Josep Gracia va ser proclamat primer secretari de l’Agrupació Local del PSC de Cunit en l’assemblea que va celebrar-se el passat 23 de març, davant de la presència de seixanta afiliats i afiliades i de destacats membres del PSC del Camp de Tarragona: Xavier Sabaté, President del Partit i Diputat al Parlament i Francesc Valles, Vice-Primer Secretari de la Federació Socialista i Coordinador de Diputats i Senadors del PSC.

La candidatura que va presentar el també regidor del grup Municipal del PSC de Cunit va ser la única en optar a la direcció local i va comptar amb el 80% del recolzament dels i les militants assistents.

En el seu discurs, el nou primer secretari va destacar els objectius del nou mandat: “hem de tornar la il·lusió als i les socialistes de Cunit i a les persones que sempre havien confiat en nosaltres i, en els darreres anys no ho han fet; hem de recuperar el nostre lloc a la societat civil (associacions, barris, escoles,…); que l’agrupació local tingui el protagonisme que li correspon, com a punt de trobada i d’activitats; i generar una alternativa, creïble i esperançadora, a les polítiques de la dreta a Catalunya, Espanya i a Cunit”. En aquest sentit Gracia va destacar el treball coordinat i en equip amb el grup municipal per tal de vehicular les propostes ciutadanes a l’Ajuntament i va reforçar la representativitat i pes institucional d’aquest.

Josep Gracia, està acompanyat per un equip en el que descaquen figures històriques del socialisme cunitenc com José Luís Rodríguez, que deixa la primera secretaria per agafar la Presidencia, un càrrec de caire més honorífic al que també s’incorpora Enrique Pérez com a Vice-President. Repeteixen de l’anterior equip Carmen Díaz, ara com a Secretària d’Organització i Formació i Juan Garcia Cortés com a vocal. I moltes noves incorporacions: Melissa Bou, a la Secretaria de Comunicació, Eva Gracia, a la Secretaria de Ciutadania, Sandra Domínguez a la Secretaria per a les Persones i la regidora Arantzazu Longares a la Secretaria de Cultura i Coneixement. L’equip es configura en tres grans àrees a les que s’adscriuen sis vocals: José Zamora, Lázaro López, Carmen Martin, Luis Rodríguez, Xavier Sanz i Esmeralda Vera. I s’incorporaran també com a membres nats: Judith Alberich, Portaveu del Grup Municipal i membre de l’Executiva de la Federació del Camp de Tarragona, Dolors Carreras com a Coordinadora Comarcal i el Primer Secretari de la JSC de Cunit Ivan Fernández.

En les paraules finals d’agraïment, el ja proclamat primer secretari va dir que: “Cal tornar als orígens, ara més que mai és el moment d’estar amb els nostres, amb la gent que pateix, els que estan agobiats. Em de dir-los q som aquí, que estem amb ells. Perquè no us càpiga dubte que ens estan esperant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada