dijous, 22 de març del 2012

JOSEP ANTON BURGASÉ ELEGIT PRIMER SECRETARI DE L’AGRUPACIÓ SOCIALISTA DE TARRAGONA AMB EL 89% DELS VOTS


Josep Anton Burgasé ha estat elegit primer secretari de l’agrupació socialista de Tarragona pels propers quatre anys. Burgasé i la nova executiva han obtingut el suport majoritari dels més de 150 afiliats socialistes que han assistit a l’assemblea de l’agrupació. En concret, la votació final ha registrat un 89% de vots afirmatius, un 3% de vots negatius, un 2% de vots nuls i un 6% de vots en blanc.

Pel que fa a la nova Comissió Executiva, en destaca la renovació i el bagatge polític dels seus membres. Així, a banda de Josep Anton Burgasé, han estat elegits membres de l’executiva: Javier Villamayor, com a vice-primer secretari, Carme Cabré, com a secretària d’organització, Josep Maria Bonet, com a secretari de relacions amb les entitats, Carlos Castillo, com a secretari d’acció comarcal, Roser Recasens, com a secretària de finances, Rocío León, com a secretaria d’acció política territorial.

També han estat elegits membres de l’executiva els titulars de les següents secretaries: Mario Burzurí (política municipal), Ana Santos (polítiques transversals i igualtat), Cecilia Mangini (dinamització i atenció als militants), Ivana Martínez (anàlisis i estratègia electorals), Alejandro Caballero (mobilització), i Sandra Ramos (comunicació, TIC’s i portaveu de l’executiva).

Completen la nova comissió executiva: Sandra Coloma, com a coordinadora de l’àrea de polítiques sectorials, Josep Maria Burgués, com a coordinador de llars de jubilats, Josep Maria Milà, com a titular de la secretaria d’infrastructures, Enri Aznar (immigració), Dolors Espuny (salut), Montse Fortuny (educació), Santi Castellà (política europea i universitats), Manel Fuster (economia i empresa), Teresa Carrera (medi ambient), Luis Franco (gent gran), Pere Valls (cultura i Tarragona 2017), i José Cosano (esports).

En la seva primera intervenció com a primer secretari de l’agrupació, Josep Anton Burgasé ha afirmat que “els socialistes volem representar a la gran majoria de tarragonins i tarragonines. Des del PSC treballarem per a què puguem consolidar i ampliar la base social que ha donat suport a la tasca que està duent a terme l’alcalde Ballesteros i el seu equip.”

“Volem ser el referent de progrés a la nostra ciutat. Som un partit que defensa especialment la igualtat d’oportunitats, ecologista, que manifesta el laïcisme com la millor manera de garantir la llibertat. Un partit, en definitiva, que lluita contra les desigualtats socials”, ha conclòs el nou primer secretari de l’agrupació socialista de Tarragona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada