dilluns, 31 d’octubre del 2011

FRANCESC VALLÈS: “ L’APAGADA HOSPITALÀRIA QUE LA GENERALITAT HA IMPOSAT ALS HOSPITALS COM EL DE JOAN XXIII ÉS IMMORAL"


“L’apagada hospitalària que la Generalitat ha imposat als hospitals, com el de Joan XXIII a Tarragona, durant aquests dies és immoral. Fer pagar el preu de la crisi als malalts no té nom”, així de contundent s’ha manifestat el cap de llista socialista per Tarragona, Francesc Vallès, qui ha qualificat aquesta situació de “grotesca”.

En aquest sentit, Vallès ha subratllat que “els malalts no fan pont. És increïble que des de la fredor d’un despatx tres o quatre gestors acabin jugant amb la salut de la gent. Amb l’excusa de la crisi la dreta, CiU-PP, vol imposar-nos un canvi de model que llançarà per la borda els avenços assolits en aquestes darreres dècades. Els socialistes som la única garantia de què es mantindrà una sanitat pública de qualitat, un patrimoni de tots que estarà en perill si la dreta guanya les eleccions.”

Pel candidat socialista “el que avui denunciem és indignant i immoral ja que es deixaran de fer les prop de 200 visites que estaven previstes per avui i s’està jugant amb la vida de la gent provocant, alhora, un augment de les llistes d’espera.”

Finalment, Francesc Vallès ha emplaçat als tarragonins i tarragonines a que “lluitin pels seus drets. No podem permetre retallades a la sanitat pública. Nosaltres estem orgullosos de la qualitat del model sanitari que havíem assolit. Preservar aquest model de sanitat pública estarà en joc a les urnes el proper 20-N. El dia 21 serà massa tard per a lamentar-ho si el president del Govern es diu Mariano Rajoy...”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada