dilluns, 17 d’octubre del 2011

FRANCESC VALLÈS: “PER SORTIR DE LA CRISI ENS CONVÉ UN GOVERN D’ESQUERRES FORT”


“Igual com és un magnífic alcalde i ha estat un bon diputat estic absolutament convençut de què Anton Ferré serà un excel·lent senador durant aquests propers quatre anys”, així ho ha assegurat el cap de llista socialista al Congrés per Tarragona, Francesc Vallès, en la presentació territorial a la comarca de l’Alt Camp de la candidatura del PSC per Tarragona que s’ha dut a terme aquesta tarda a Valls.

Francesc Vallès ha explicat que “a diferència d’alguns que només apareixen als actes i a les festes majors per sortir a les fotos, els socialistes comptem amb una candidatura de persones compromeses amb la gent de les nostres comarques. Persones com l’Anton Ferré, que ha treballat per l’Alt Camp i pel conjunt del Camp de Tarragona durant aquesta legislatura des del Congrés.”

“Nosaltres no farem falses promeses, el que si que farem és treballar al màxim per sortir de la crisi sense deixar ningú a la cuneta. Els socialistes som els garants de què no hi haurà involucions en les polítiques de benestar que afecten a aspectes essencials com la sanitat, la educació, les pensions o les prestacions per desocupació”, ha afirmat el candidat socialista.

Per la seva banda, l’alcalde d’Alcover, Anton Ferré, candidat socialista al Senat, ha assegurat sentir-se satisfet per la tasca duta a terme al Congrés durant aquests darrers quatre anys. “Des del primer dia vaig assumir el màxim compromís amb els ciutadans de l’Alt Camp, per això vaig reunir-me amb tots els alcaldes de la comarca, fossin o no del PSC, per definir quines eren les seves màximes prioritats i ser un interlocutor vàlid dels interessos de l’Alt Camp a Madrid.”

Com a exemple d’aquest treball dut a terme a les Corts Generals Anton Ferré ha recordat les subvencions que tant l’Ajuntament de Valls com el Consell Comarcal de l’Alt Camp van obtenir gràcies al Pla Avanza endegat pel Govern de José Luis Rodríguez Zapatero.

En aquestes eleccions Anton Ferré ocupa la tercera plaça de la candidatura socialista al Senat per la demarcació de Tarragona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada