dimarts, 11 d’octubre del 2011

CARME CHACÓN: “AMB EL PP NO HI HAURIA NI MENYS CRISI NI MENYS ATUR, SINÓ MÉS RETALLADES I MÉS ENXUFISME”


La cap de llista socialista al Congrés per Barcelona, Carme Chacón, ha afirmat aquest migdia que “amb el Partit Popular al Govern no hi hauria menys crisi ni menys atur sinó més retallades i més enxufisme, que és el que ha fet allà on governa.” La dirigent socialista ha efectuat aquestes declaracions a Tarragona on ha presentat la candidatura del PSC al Congrés i al Senat per aquesta circumscripció a les eleccions del 20-N.

Segons ha remarcat la titular de Defensa, “a Tarragona portem una magnifica llista d’homes i dones compromesos amb la gent d’aquestes comarques que combinen, a més, renovació i experiència i que han complert amb els compromisos que van assumir davant dels ciutadans ara fa quatre anys.”

“En aquestes eleccions els catalans ens juguem aturar la recepta de la dreta contra la crisi que consisteix en retallar serveis essencials com la salut, l’educació, la dependència, etc. Una dreta que a Catalunya, de la ma de CiU, retalla en Centres d’Atenció Primària i ambulàncies, que fa créixer les llistes d’espera...”

“Aturar aquestes retallades que CiU aplica a Catalunya i el PP a les Comunitats Autònomes on governa, això els que ens juguem a les urnes el proper 20 de novembre. Catalunya va ser decisiva fa quatre anys i ara ho tornarà a ser”, ha afirmat Carme Chacón.

Per la seva banda, Francesc Vallès, cap de llista del PSC al Congrés per Tarragona, ha assegurat que “els nostres valors no canvien. Hi ha una alternativa a les retallades que la dreta impulsa allà on governa. Estem assistint a un desmantellament de l’Estat del Benestar per part del binomi CiU-PP, doncs bé, els socialistes serem la garantia de què no hi haurà involucions, nosaltres, que vàrem establir aquests drets actualment en perill, serem els garants de la seva continuïtat perquè sabem que darrera de cada retallada hi ha persones i famílies amb cara i ulls que pateixen els seus efectes.”

“Estem disposats a plantar cara i a donar la batalla. No admetrem retallades ni que cap ciutadà quedi abandonat a la seva sort”, ha conclòs el candidat tarragoní.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada