dijous, 27 d’octubre del 2011

FRANCESC VALLÈS: “SI EL PP GUANYA 13.000 FAMÍLIES TARRAGONINES ESTARAN EN PERILL REAL DE PERDRE LA SEVA PRESTACIÓ PER DEPENDÈNCIA”


“Si el PP guanya les eleccions i el dia 21 de novembre el president del Govern es diu Mariano Rajoy més de 13.000 famílies tarragonines estaran en perill real de perdre les prestacions i ajudes que ara mateix perceben gràcies a les ajudes de la llei de dependència”, així ho ha afirmat aquest matí al cap de llista socialista al Congrés per Tarragona, Francesc Vallès, qui ha donat compte del balanç de la llei de la dependència a nivell de comarques tarragonines des de la seva entrada en vigor.

En aquest sentit, Vallès ha afirmat que “a data 1 d’octubre d’enguany un total de 13.083 persones a la província de Tarragona estan rebent ajudes derivades de la llei de la dependència. Així mateix, s’han concedit 1.790 teleassistències a les nostres comarques, per un import total de 152.095 euros. L’any 2004 no n’havia cap ajuda a la dependència. Els socialistes som la garantia de què no hi haurà retallades en matèria de polítiques socials, nosaltres hem treballat i ho seguirem fent per ampliar drets i llibertats.”

“Per contra, tots els avenços que hem assolit en aquests darrers set anys estaran en perill si guanya el PP. De fet, allà on governa el PP no s’aplica la llei de dependència o s’ha deixat d’aplicar (Madrid, València, Castella la Manxa)...”

Segons el candidat socialista “això és inadmissible perquè suposa deixar a les persones més vulnerables abandonades a la seva sort en plena crisi econòmica.”

Vallès també ha recordat que quan el PP va governar Espanya durant vuit anys ni tan sols se’ls va ocórrer pensar en la llei de dependència.

“L’objectiu real de la dreta, CiU-PP, és desmantellar l’Estat del benestar, jo vull advertir avui a tots aquells que en els darrers anys s’han beneficiat de les ajudes i prestacions socials del Govern que si el PP elimina drets socials ja no sabem quan els podrem tornar a recuperar. Si governa Rajoy continuaran les retallades perquè aquest és el seu model...”

Finalment, Francesc Vallès ha qualificat com “un exercici de cinisme” concedir un premi al conseller Boi Ruiz a la millor gestió empresarial. “És increïble que això passi quan s’està venent els patrimoni de tots i quan tenim sales de l’Hospital Joan XXIII a les fosques”, ha conclòs el candidat socialista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada