dijous, 6 d’octubre del 2011

EL GRUP SOCIALISTA DE LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA DEMANA UN AUGMENT DE LES INVERSIONS DE LA CORPORACIÓ A LA COMARCA


El grup socialista de la Diputació de Tarragona ha demanat aquest dijous un augment de les inversions que la corporació destina a la comarca del Baix Penedès.

Segons el portaveu socialista, Josep Masdeu, "una comarca com el Baix Penedès, que tant ha crescut demogràficament en aquests darrers anys, mereix una major inversió per part de la Diputació.”

“Per això el grup socialista es compromet a demanar un augment de les partides a tal efecte contemplades en el Pla d’Acció Municipal de la Diputació de Tarragona. En el darrer pla, que compren els anys 2008-2011, la inversió total del P.A.M. a la comarca ha fregat els quatre milions d’euros. Doncs bé, crec que és de justícia que aquesta inversió, en el futur immediat, sigui equivalent al pes demogràfic de la comarca en el conjunt de la província de Tarragona.”

Per la seva banda Imma Costa, alcaldessa del Montmell i diputada provincial per la comarca, ha explicat que el pla zonal de la xarxa local de carreteres de la Diputació proposa incorporar camins municipals amb unes característiques tècniques mínimes, així com traspassar alguna carretera a la xarxa comarcal de la Generalitat.

“En el cas de la comarca del Baix Penedès, els camins que es proposarien d’incorporació immediata serien cinc i els d’incorporació possible serien dotze. Així mateix, es durien a terme actuacions de millora i condicionament de les vies existents al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, tot plegat amb una inversió prevista de 32 milions d’euros en els primers quatre anys d’aplicació del pla.”

Finalment, el grup socialista de la Diputació de Tarragona ha expressat la seva preocupació per l’efecte que les retallades en equipaments i serveis que està aplicant la Generalitat pugui tenir sobre la vida diària de les persones. “Volem reafirmar el nostre ple suport als Ajuntaments que veuen com aquesta dràstica política de retallades afecta la qualitat de vida dels ciutadans dels seus municipis”, ha afirmat Josep Masdeu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada