diumenge, 30 d’octubre del 2011

FRANCESC VALLÈS: “ABARATIR L’ACOMIADAMENT NO ÉS LA SOLUCIÓ A L’ATUR. LA SOLUCIÓ PASSA PER ABARATIR LA CONTRACTACIÓ”


“Només amb retallades no se surt de la crisi, ni se soluciona res. Amb les retallades de la dreta només ofeguem, encara més, als qui pitjor ho estan passant. Abaratir l’acomiadament no és la solució al problema de l’atur, la solució passa per abaratir la contractació”, així ho ha manifestat el cap de llista socialista al Congrés, Francesc Vallès, durant una trobada que ha mantingut amb delegats sindicals a Tarragona.

Segons ha afirmat Vallès, “la dreta és incapaç de generar ocupació, ni a Catalunya, ni a València, ni Anglaterra ni a Portugal. Allà on governa només sap retallar i les retallades només comporten més atur!”

El cap de llista socialista ha assegurat que “els socialistes som els únics capaços de garantir que es mantinguin les polítiques socials que en aquests moments de greu crisi econòmica mundial són més necessàries que mai. En aquest sentit, el PP pot destruir en vuit mesos el que nosaltres hem construït durant aquests darrers vuit anys.”

El candidat socialista ha advertit que la dreta només vol competir amb salaris baixos i “això només ens farà més pobres i menys competitius. Nosaltres, en canvi, volem abaratir i facilitar la contractació i apostar de manera decidida per la formació dels nostres joves i dels nostres treballadors.”

Francesc Vallès ha reafirmat que “l’atur és la nostra màxima preocupació i la generació d’ocupació la nostra prioritat número 1, conscients com som dels drames que viuen moltes famílies afectades per la crisi. Nosaltres som la garantia que tots els treballadors que hagin perdut la feina tindran prestacions per desocupació. Les intencions del PP ja les va anticipar Mariano Rajoy a Argentina on durant una entrevista va afirmar que volia eliminar les prestacions d’atur...”, ha conclòs el candidat socialista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada