divendres, 28 d’octubre del 2011

FRANCESC VALLÈS: “ELS SOCIALISTES SOM ELS ÚNICS GARANTS DE QUÈ NO ES FARÀ CAP PAS ENRERA EN LA PRESERVACIÓ DELS AVENÇOS SOCIALS DELS DARRERS ANYS”


El cap de llista socialista al Congrés per Tarragona a les eleccions del 20-N, Francesc Vallès, ha afirmat avui que “en aquests moments de dificultats econòmiques més que mai ens convé un Govern d’esquerres per evitar les desigualtats i la fractura social, Els socialistes som els únics capaços de garantir que no es faran passos enrera en la preservació dels avenços socials assolits aquests darrers anys.”

“Tots sabem que si arriba la dreta el PP traurà les tisores com CiU ja ha fet a la Generalitat de Catalunya en aquests 10 darrers mesos. Nosaltres defensem que hi ha alternatives a les retallades i que els ajustos, en cap cas, poden posar en perill drets i serveis que ja són un patrimoni de tots com la sanitat i la educació públiques i de qualitat, les pensions o les prestacions per desocupació.”

Francesc Vallès ha fet aquestes declaracions a Cambrils on aquest migdia s’ha dut a terme la presentació pública de la candidatura socialista a aquestes eleccions. Pel que fa al balanç de Govern a Cambrils, Vallès ha subratllat que “mai s’ha invertit tant a Cambrils com durant aquests darrers set anys, mai!. Per posar només uns exemples, hem tirat endavant el passeig marítim de Ponent, hem dut a terme les actuacions pertinents per evitar la regressió de les platges, hem desdoblat la N-340 i hem impulsat les obres del Corredor del Mediterrani. Un balanç, doncs, altament satisfactori que estarà en perill si el PP guanya les eleccions, un PP que no va impulsar cap gran obra pública a casa nostre durant els 8 anys en què va estar al Govern.”

Per la seva banda, la candidata cambrilenca Ana López, número sis de la candidatura socialista al Congrés per Tarragona a aquestes eleccions, ha afirmat que “la dreta està utilitzant la crisi econòmica com l’excusa perfecte per retallar i privatitzar els serveis públics. Nosaltres creiem que la sanitat i la educació públiques no són eines per fer diners sinó per donar una resposta real a les necessitats reals dels ciutadans.”

“Per exemple, és inadmissible el que està passant amb l’Hospital lleuger de Cambrils on ara ens trobem que no es volen posar en funcionament els quiròfans d’aquest hospital. A més a més, el tancament de les urgències nocturnes dels CAP dels municipis veïns provocarà un augment de la pressió assistencial sobre el nostre hospital. I tot per la política de retallades del Govern del senyor Mas. Com deia, una situació del tot inadmissible!”, ha emfatitzat la candidata cambrilenca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada