dimecres, 2 de novembre del 2011

FRANCESC VALLÈS: “DEMANEM ALS TARRAGONINS QUE PASSIN DE LA INDIGNACIÓ A L’ACCIÓ I QUE S’AIXEQUIN EN DEFENSA DELS SEUS DRETS”


El cap de llista del PSC al Congrés per Tarragona, Francesc Vallès, ha demanat avui als ciutadans de les comarques tarragonines “que passin de la indignació a l’acció i que s’aixequin en defensa dels seus drets.”

Vallès ha fet aquestes declaracions en la presentació del programa electoral del PSC a nivell de la província de Tarragona en què ha destacat que les prioritats socialistes són “la defensa dels drets bàsics dels ciutadans (salut, educació i benestar), aprofitar les enormes oportunitats del territori per generar activitat econòmica i la creació d’ocupació.”

El candidat socialista ha fet una crida a “la Tarragona que fa quatre anys va ser un exemple de progrés, aconseguint els millors resultats de la història en unes eleccions generals. Tarragona ha de demostrar un cop més la seva voluntat de progrés i s’ha d’erigir en el mur de contenció davant de l’avenç de la dreta neoliberal encarnada per CiU i PP. Una dreta que està ensenyant unes tisores molt grans i esmolades preparant les retallades... El dia 21 serà massa tard per lamentar-ho.”

Finalment, Vallès ha criticat les declaracions d’Artur Mas que avui al Parlament ha donat per feta la victòria del PP a les eleccions del 20-N. “És una actitud servil i entregada, insòlita en un president de la Generalitat, i que demostra quins són els seus vertaders aliats.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada