divendres, 12 de febrer del 2010

MÉS DE 800 PERSONES ASSISTIRAN A L’ESCOLA D’HIVERN DEL PSC QUE SE CELEBRARÀ EL CAP DE SETMANA DEL 20 I 21 DE FEBRER A TARRAGONA


Més de 800 persones assistiran el cap de setmana del 20 i 21 de febrer a la XXIV Escola d’Hivern del PSC que tindrà com a escenari l’Hotel Ciutat de Tarragona. El director de l’Escola d’Hivern, Francesc Vallès, ha exposat avui en roda de premsa els principals continguts d’aquest fòrum de debat dels socialistes catalans.

Segons Francesc Vallès “enguany l’escola d’hivern s’estructura en tres grans eixos de debat. En primer lloc analitzarem els efectes de la crisi sobre el nostre Estat del benestar i sobre l’aplicació de les mesures que siguin de la màxima utilitat a les persones per ajudar-los en aquest context de dificultats.”

“En segon lloc, dedicarem un espai de debat a analitzar com els efectes de la crisi estan afectant els valors hegemònics de la nostra societat. Finalment, el darrer gran eix de l’escola d’hivern fa referència a com els canvis que es produeixen en l’àmbit de la comunicació poden repercutir en el dret dels ciutadans a obtenir una informació veraç.”

El diputat socialista considera que “aquesta Escola d’Hivern ha de servir també per definir noves propostes que ens ajudin a accelerar el procés de modernització de la nostra economia i, alhora, augmentar la protecció social dels ciutadans i la generació de nous llocs de treball per part de l’Administració.”

Pel que fa als ponents, es comptarà amb l’assistència de persones de reconegut prestigi dels món polític, acadèmic, cultural i mediàtic del país. Vallès ha confirmat “l’assistència del president de la Generalitat, José Montilla, de l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, de l’exministre Jesús Caldera, de l’escriptor i científic Eduard Punset, de la periodista i escriptora Margarita Rivière i del professor Josep Maria Carbonell, entre d’altres.”

La conferència inaugural anirà a càrrec del mateix Francesc Vallès, del secretari de Formació del partit, Josep Maria Sala, i de l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros. El primer secretari del PSC del Camp, Xavier Sabaté, i el president de la Generalitat i primer secretari del PSC, José Montilla, seran els encarregats de cloure aquesta XXIVena edició de l’Escola d’Hivern dels socialistes catalans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada