divendres, 26 de febrer del 2010

EL SENAT APROVA UNA MOCIÓ DE SUPORT A LA CANDIDATURA DE TARRAGONA COM A SEU DELS JOCS DEL MEDITERRANI DE 2017


“El ple del Senat ha aprovat en la seva sessió d’aquest dimecres una moció, presentada pel grup de l’Entesa Catalana de Progrés, on s’explicita el suport de la cambra alta de les Corts Generals a la candidatura de Tarragona com a seu organitzadora dels XVIII Jocs del Mediterrani de 2017.” Així ho ha confirmat avui el portaveu de l’Entesa i senador per Tarragona, Ramon Aleu.

La moció en qüestió també emplaça a totes les entitats, institucions i administracions públiques a donar tot el suport necessari a Tarragona per tal que pugui acollir finalment aquesta edició dels jocs.

Ramon Aleu ha argumentat que “una iniciativa d’aquestes dimensions necessita també el suport dels màxims òrgans legislatius del país per guanyar en credibilitat i reforçar el projecte. Precisament per això vam decidir impulsar aquesta moció que ha rebut el suport de tots els grups representats al Senat. El fet que Tarragona pugui ser finalment la seu d’aquests jocs que apleguen esportistes de 23 països de la conca mediterrània suposa un esdeveniment molt important per l’esport català i espanyol i també un impuls per a la projecció de les nostres comarques a tot l’arc mediterrani.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada