dimecres, 10 de febrer del 2010

ELS REGIDORS SOCIALISTES DE L’ARBOÇ ABANDONEN EL PLE EN SENYAL DE PROTESTA PER LA MANCA DE TRANSPARÈNCIA QUE PRACTICA L’EQUIP DE GOVERN


Els regidors socialistes a l’Ajuntament de L’Arboç van abandonar dijous passat el ple municipal quan es debatia l’últim punt de l’ordre del dia. Segons el portaveu socialista, Joan Sans, “s’ha d’interpretar aquest gest com una denuncia simbòlica a l’actitud de l’equip de Govern que bloqueja totes les nostres iniciatives i ens nega, fins i tot, l’accés a la informació municipal que sol·licitem d’acord amb els procediments administratius establerts.”

Joan Sans considera “aquesta actitud del Govern municipal com una falta de respecte intolerable cap a uns regidors que també representen a la ciutadania de L’Arboç. És inconcebible que no se’ns lliuri la documentació que demanem, per això hem decidit abandonar el ple fins que no es rectifiqui aquest comportament.”

En concret, els cinc regidors del grup municipal socialista denuncien que han reclamat per activa i per passiva a la secretària municipal aquesta documentació durant mesos i, en alguns casos, des de fa més d’un any sense obtenir cap resposta.

Davant d’això Joan Sans ha subratllat que “estem parlant de qüestions bàsiques en democràcia que l’equip de Govern no pot vulnerar. Dilatar i, fins i tot, negar l’accés a una informació que tenim dret a conèixer per intentar evitar l’acció de fiscalització pròpia de l’oposició és una dinàmica perversa que no estem disposats a tolerar”, ha emfatitzat el portaveu socialista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada