divendres, 19 de febrer del 2010

EL PSC DE CREIXELL REVELA QUE L’ALCALDE TEO FUSTER VA VOTAR EN CONTRA EL 2001 DE L’ESTACIÓ DE TREN QUE ARA VOL LIDERAR


“A l’alcalde Teo Fuster se li cauen les medalles abans fins i tot que li doni temps de penjarse-les. Ara fa uns dies celebrava la decisió de la Comissió Política Territorial del Parlament que va aprovar una resolució que insta al Ministeri de Foment a estudiar la viabilitat de construir un baixador de tren al poble, a la línia ferroviària de la costa. Doncs bé, ara fa nou anys el senyor Fuster va ser l’únic regidor de l’Ajuntament, l’únic, que va votar en contra d’una moció presentada pel grup socialista en aquest sentit.” Així ho ha denunciat la portaveu del PSC a Creixell, Montse Muñoz, que ha posat de relleu “la incoherència absoluta demostrada pel senyor Fuster en aquesta qüestió en passar d’una posició a la contrària en tan poc temps.”

Montse Muñoz fa referència a una moció presentada pel PSC i debatuda al ple municipal el març de 2001 que plantejava la necessitat de posar en servei una estació de tren, a la línia de la costa, a Creixell. Una moció que va ser aprovada amb el vot de tots els regidors tret del senyor Fuster, aleshores regidor de la FIC.

“Vull recordar als ciutadans de Creixell que aleshores el senyor Fuster va afirmar, literalment, que “l’estació de tren portarà a Creixell més perjudici que una altra cosa. Això ens portarà més problemes que beneficis als veïns de Creixell.” Nou anys després no només diu exactament el contrari sinó que s’atribueix la paternitat de la iniciativa. Una mutació realment increïble!”

Finalment la portaveu del PSC a Creixell vol agrair la feina feta pels diputats socialistes tarragonins al Parlament. “Gràcies a la seva tasca va ser possible que la Comissió impulsés i aprovés aquesta resolució que ens acosta un pas més al nostre objectiu: la posada en servei d’un baixador que millorarà la mobilitat dels veïns del poble i farà que nous contingents de visitants puguin gaudir dels encants innegables de Creixell.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada