dijous, 18 de febrer del 2010

HELENA ARRIBAS: “NO PODEM TOLERAR DE GRUPUSCLES D’EXTREMA DRETA POSIN MÉS LLENYA AL FOC I GENERIN TENSIÓ PER OBTENIR AIXÍ UN RÈDIT ELECTORAL”


“Els incidents d’ahir a la tarda al Vendrell són un fet aïllat. La nostra vil·la sempre ha destacat per la seva cohesió social i la bona convivència entre tots els veïns. Mai abans hi ha hagut cap incidència d’aquest tipus al Vendrell”, així ha valorat la portaveu socialista a l’Ajuntament del Vendrell, Helena Arribas, els fets que ahir es van registrar a la zona de pisos Planas de la capital del Baix Penedès.

El grup municipal socialista considera que estem en un país democràtic que té les lleis i els instruments judicials i policials adients i que tots hem de ser iguals davant la llei. Deixat això ben clar, ningú pot fer alarmisme quan es produeix un fet aïllat i menys encara provocar separacions i divisions socials quan el primer i principal és preservar la convivència i la cohesió social que és el bé més preuat i imprescindible per conviure en pau i tranquil·litat.

Així mateix, els regidors socialistes argumenten que en temes com aquests hem de parlar tots amb molta cura i amb sentit de la responsabilitat. No podem permetre que alguns, de manera interessada, fomentin la por entre la població amb l’únic objectiu de crear una major tensió social per beneficiar-se’n a posteriori políticament.

“No podem tolerar que grupuscles d’extrema dreta intentin posar més llenya al foc amb declaracions irresponsables que l’únic que busquen és crear alarmisme innecessari entre la població i generar més tensió entre els diferents col·lectius, tot amb una clara finalitat política i electoral.”

“Deixem, doncs, que sigui la policia i la justícia els qui apliquin la llei i evitem actituds que separen, creen divisió i odis. Els socialistes estem per la responsabilitat, la convivència pacífica i la integració”, ha refermat Helena Arribas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada