dimarts, 17 d’abril de 2018

JOAN RUIZ: “AMB EL PP AL GOVERN ARRIBAREM A BARCELONA VIA A-7 AL 2058”
“És un escàndol! Fa només uns mesos el Govern del PP anunciava a bombo i plateret una inversió de 350 milions d’euros a l’autovia A-7. Al mateix temps l’executiu de Rajoy inverteix a dojo a la província de Castelló per convertir aquesta autovia “en el corredor mediterrani per carretera” de la província, segons el mateix delegat del Govern. I quan arriba a Tarragona, què ens trobem ara que tenim els pressupostos per enguany a la mà? Doncs amb una inversió raquítica que només servirà per habilitar dos quilometres d’autovia... una autèntica immoralitat!”, així de contundent s’ha manifestat avui Joan Ruiz, diputat del PSC per Tarragona.

Així, el diputat socialista ha desgranat que els pressupostos tan sols inclouen una partida d’uns minsos 5 milions d’euros pel tram de l’autovia comprès entre la punta de la Mora i la rotonda de connexió amb Torredembarra.

“És a dir, uns dos quilometres... a aquest pas, al ritme inversor del Govern del PP, arribarem a Barcelona d’aquí a 40 anys, el 2058! Bé nosaltres no, els nostres fills...o ja els nostres néts”, ha reblat.

En direcció sud la realitat encara és més penosa ja que tan sols s’inclou una partida de mig milió d’euros pel tram la Jana-el Perelló “bàsicament per tràmits administratius, no suposarà la construcció ni d’un metre d’autovia.”

Segons el diputat socialista aquest autèntic menyspreu a tots els tarragonins i tarragonines, aquesta burla dels pressupostos, té un responsable –el Partit Popular- i un còmplice necessari per a la seva aprovació –Ciutadans-.

Joan Ruiz ha denunciat així mateix que aquests pressupostos passen de llarg de Tarragona, que mostren una desinversió autènticament escandalosa (com destinar només dos milions d’euros a l’aeroport de Reus) i que no fan justícia a una demarcació com la nostra que és la segona gran àrea poblacional, econòmica, productiva i cultural de Catalunya.

“Tarragona està absent al mapa mental del Govern del PP i dels seus socis de Ciutadans. I no és una opinió personal és la constatació d’un menyspreu sostingut i sistemàtic que patim any rere any. Menys, menys, menys, menys que Barcelona, menys que Castelló, menys...”

Al fil d’aquesta reflexió el diputat tarragoní ha recordat que, en total, el Govern només invertirà enguany 275 milions d’euros a les comarques tarragonines. Això representa quasi la meitat de les inversions que teníem amb Govern socialista ja en un context de crisi econòmica.  

“I pel que fa a les inversions en partides socials l’escenari encara és més devastador ja que, malgrat sacsejar cada dia el discurs de la “miraculosa recuperació econòmica”, el tàndem de la dreta PP-Ciutadans seguirà sense recuperar les prestacions per dependència, sense apujar les pensions d’acord amb l’IPC, sense eliminar el copagament farmacèutic per a la gent gran, sense destinar el que es van comprometre per lluitar contra la violència de gènere, i així podríem seguir i seguir... De pena!”, ha conclòs Joan Ruiz.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada