dijous, 5 d’abril del 2018

EL PSC DE CAMBRILS CONDEMNA ELS COMENTARIS PEJORATIUS DEL REGIDOR D’ERC I EXIGEIX A L’ALCALDESSA QUE NO ES TORNIN A PRODUIR




El grup municipal socialista a l’Ajuntament de Cambrils ha manifestat avui la seva “clara, rotunda i inequívoca condemna als comentaris pejoratius i insultants que el regidor republicà Eduard Pellicer va adreçar a la comunitat aragonesa al seu perfil personal de Facebook. Demanem a l’alcaldessa que exigeixi als regidors del seu grup que s’expressin amb el necessari i imprescindible respecte per a tothom per evitar la reiteració d’expressions ofensives, que malmeten també la imatge oberta i integradora del nostre poble, i garantir que no es tornin a produir.”

El PSC de Cambrils demana al regidor que rectifiqui els seus comentaris ofensius i que es disculpi públicament amb la comunitat aragonesa.  

En aquest sentit la portaveu del PSC, Ana López, ha estat taxativa: “Cambrils és sinònim de respecte, tolerància i societat oberta. Comentaris o expressions menyspreadores no formen part de l’ADN cívic cambrilenc. Els socialistes condemnem rotundament qualsevol insult a la comunitat aragonesa que estiueja al nostre municipi, o a qualsevol altre grup pel seu origen, llengua o opinió. Els acrònims insultants no tenen cabuda a la nostra societat.”

Així, la portaveu socialista ha reiterat que “els nostres amics aragonesos sempre han estat, i ho continuaran sent, benvinguts a Cambrils. La nostra vila, amb els seus innegables encants i el caràcter cívic i obert dels cambrilencs, ha estat l’indret elegit per molts aragonesos, així com per persones provinents d’altres comunitats del país i de l’estranger, per gaudir de les seves vacances.”

Al fil d’aquesta afirmació Ana López ha lamentat que “expressions pejoratives com les emprades pel regidor d’ERC han malmès la imatge del nostre poble fora vila. No és just perquè Cambrils sempre ha respectat l’origen, les veus i les opinions de tots els seus fills i de totes les persones que venen a gaudir de les seves vacances. Per tant, convidem als nostres germans aragonesos a què continuïn venint al nostre poble on sempre seran benvinguts i trobaran una àgora de convivència i benestar on no es fan distincions. A Cambrils mai ningú se sentirà foraster”, ha conclòs la portaveu del PSC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada