dijous, 16 de juny del 2016

Programa del PSC Comarques Tarragona Generals 2016




EL NOSTRE PROGRAMA, EL NOSTRE COMPROMÍS AMB LES PERSONES

Aquí teniu el programa del PSC per les comarques de Tarragona per les eleccions del 26 de juny de 2016. És el nostre compromís amb els ciiutadans i ciutadanes d'aquestes terres del sud de cAtalunya, oblidades pel govern del PP ( i de CDC i ERC ) aquests darrers anys. El podeu descarregar aquí

L'hem preparat com sempre amb iil.lusió perquè és la nostra contribució al futur d'aquestes trerres, alls seuys homes i dones, sobretot per les persones que necessiten més del suport i de la solidaritat. És a dir, gairebé tothom, perquè tothom necessitem que ens ajudin en algun moment de la vida, sigui al començament o quan ens fem grans.

Són le spropostes que defensarem a les Corts durant els propers quatre anys, però també les impulsarem des del nostre territori, en col.laboració amb els agents socisl i eocnòmics, amb els movimetns populars que lluiten per unes millors condicions de vida. Perquè la nostra tasca com a socialistes no es redueix a la feina a les institucions sinó també al si de la societat, al costat de la gent.

El deixarem penjat a les xarxes i podreu comprovar si els nostres i les nostres representants l'acompleixen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada