dissabte, 11 de juny del 2016

JOAN RUIZ: “EL FUTUR DE LA CONCA DE BARBERÀ ES JUGA TAMBÉ EN AQUESTES ELECCIONS”



El cap de llista del PSC per Tarragona a les eleccions del 26-J, Joan Ruiz, ha estat a Montblanc on ha demanat “als ciutadans de conviccions progressistes i que de debò vulguin un canvi que es mobilitzin a les urnes i votin socialista perquè el futur de la Conca de Barberà es juga també en aquestes eleccions.”

Joan Ruiz ha recordat que “el dia 27 el president del Govern es dirà Pedro Sánchez o bé Mariano Rajoy. Els veïns d’aquesta comarca ja saben el que suposa el PP: retallades dràstiques en serveis i prestacions socials i paralitzacions sine die de projectes importants com les ajudes de l’1% cultural que van servir per reconstruir l’antic convent de Sant Francesc i habilitar-lo com a centre cultural. Una obra que va ser possible gràcies al Govern socialista.”

En el mateix sentit, Joan Ruiz ha recordat que més de 60 joves de la comarca es van beneficiar de les ajudes de la renda bàsica d’emancipació que va impulsar el Govern socialista. “Gràcies a aquesta prestació els joves disposaven de 210 euros mensuals per a poder pagar el lloguer d’un habitatge. I què és el primer que va fer el PP quan va arribar al poder? Carregar-se la renda bàsica d’emancipació.”

Tot plegat, segons Joan Ruiz, demostra que “quan parlem de les eleccions i del futur de Montblanc i de la Conca de Barberà no parlem de conceptes generalistes sinó d’inversions i prestacions concretes que amb Govern socialista arriben i que el Govern del PP elimina.”

El cap de llista del PSC per Tarragona també reiterat el compromís socialista d’acabar l’autovia A-27 fins a Montblanc. “Aquesta és una obra impulsada i desenvolupada per Governs socialistes i serem els socialistes els qui l’enllestirem. No cal incidir en l’impacte positiu que això tindrà per aquesta comarca que disposarà unes connexions per carretera d’altes prestacions amb el Port de Tarragona i el conjunt del litoral tarragoní amb el que això suposa a nivell de millora de la mobilitat i d’augment de la projecció econòmica de Montblanc i comarca.”


Finalment Joan Ruiz ha explicat que “els socialistes som els únics que estem explicant propostes concretes per a les comarques de Tarragona, els únics en tenir un programa específic per aquesta província i els únics en parlar de Tarragona en aquesta campanya. Veiem amb perplexitat com la resta de forces polítiques es limiten a repetir l’argumentari general que els arriba de Barcelona o de Madrid. No és el nostre cas. Nosaltres estem convençuts que les comarques tarragonines tenen un enorme potencial per créixer i desenvolupar-se que hem de saber aprofitar”, ha recalcat el cap de llista del PSC. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada