dijous, 23 de juny del 2016

JOAN RUIZ: “ELIMINAREM LES TRAVES A L’ESTABLIMENT DE XARXES TANCADES D’ENERGIA QUE IMPEDEIXEN QUE ELS NOSTRES POLÍGONS INDUSTRIALS SIGUIN COMPETITIUS”



El cap de llista del PSC a les eleccions del 26-J per Tarragona, Joan Ruiz, ha explicat aquest dijous que “els socialistes eliminarem les traves a l’establiment de xarxes tancades d’energia que impedeixen que els nostres polígons industrials, especialment el sector químic de Tarragona, siguin competitius, comprometent el seu futur i el dels llocs de treball.”

Així mateix, el candidat socialista ha afirmat que “la transició energètica serà una prioritat del Govern socialista per generar ocupació i contribuir a la lluita contra el canvi climàtic des d’una nova indústria energètica.”

Joan Ruiz ha fet aquestes declaracions després de reunir-se, juntament amb la diputada socialista al Parlament Rosa Maria Ibarra, amb representants del comitè d’empresa de la planta de Covestro de Tarragona

En aquest sentit, ha reiterat el compromís socialista de continuar impulsant accions al Parlament, el Congrés i al Parlament europeu a fi i efecte de defensar la continuïtat de la planta de Tarragona i dels llocs de treball. “Nosaltres sempre hem deixat clar que no hi ha raons objectives per tancar aquesta planta que ha demostrat tant la seva viabilitat com la seva capacitat exportadora. Seguirem treballant en aquesta direcció.”

En relació a aquests darrers dies de campanya Joan Ruiz ha assegurat que “hi ha remuntada socialista. De fet, avui estem en millors condicions que el 20-D per a poder guanyar al PP. A diferència d’altres, nosaltres no volem dividir el vot progressista i després bloquejar el canvi sinó fer fora Rajoy de la Moncloa i obrir una nova etapa en aquest país, més dialogant i amb un Govern al servei de les persones.”

Al fil d’aquesta paraules ha animat a l’electorat socialista “a anar a votar massivament a les eleccions aquest diumenge omplint les urnes de vots amb el puny i la rosa, la garantia segura de què el canvi serà imparable. Quan més força tinguem els socialistes per liderar el Govern progressista del canvi més a prop estarà acabar amb les retallades socials, els casos de corrupció i les mentides del Partit Popular.”


“Els extrems que representen Rajoy i Iglesias, malgrat que ideològicament estiguin a les Antípodes, tenen la mateixa concepció que es resumeix amb el lema: o amb mi incondicionalment o contra mi. Això tan sols ens abocaria a una nova edició del bloqueig i de l’immobilisme que han demostrat aquests darrers mesos. Només el vot als socialistes garanteix el canvi real que anhela la immensa majoria de la ciutadania”, ha reblat el candidat del PSC per Tarragona.         

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada