divendres, 24 de juny del 2016

JOAN RUIZ: “EL PP HA INTENTAT FER SERVIR LA CAMPANYA COM UN MOCADOR DE PAPER PER TAPAR EL QUE HAN FET AQUESTS DARRERS QUATRE ANYS”



“El Partit Popular ha intentat fer servir aquesta campanya electoral com un mocador de paper per tapar el que han fet durant aquests darrers quatre anys. Avui, darrer dia de la campanya electoral, vull reiterar que el nostre compromís és al 100% amb les comarques tarragonines i la seva gent. Al marge del resultat que puguem obtenir diumenge, els nostres diputats dedicaran tota la seva capacitat política a defensar els interessos de Tarragona a les Corts Generals”, així ho ha assegurat el cap de llista socialista al Congrés per Tarragona Joan Ruiz en la valoració final de la campanya electoral.

Precisament en relació a la campanya Joan Ruiz ha afirmat que “els socialistes hem dut a terme una campanya en positiu i hem estat els únics en fer propostes territorials en clau tarragonina durant aquests 15 dies. Si diumenge anem a votar massivament i omplim les urnes de butlletes amb el puny i la rosa impulsarem mesures com la prestació de 426 euros mensuals per a les 15.000 famílies que tenen a tots els seus membres a l’atur i ja no cobren cap ajuda o el pla que hem proposat per reduir a la meitat les llistes d’espera per a intervencions quirúrgiques a les comarques tarragonines.”

Durant aquestes setmanes de campanya el cap de llista del PSC per Tarragona ha recorregut més de 2.000 quilòmetres, ha estat a la majoria de les 10 comarques de la demarcació, s’ha reunit amb associacions, entitats i organitzacions veïnals i ha protagonitzat desenes d’actes electorals explicant el contingut del programa socialista per les comarques tarragonines. Així mateix, el PSC ha organitzat trobades sectorials (com la d’ensenyament o la d’energia), ha fet campanya porta a porta i, per primer cop, ha dut a terme una campanya específica amb vinyetes explicatives del programa socialista per Tarragona a les xarxes socials.    

Joan Ruiz ha estat contundent a l’hora de subratllar que “els socialistes ens deixarem la pell defensant les comarques tarragonines. Estic convençut que els tarragonines i les tarragonines es mobilitzaran diumenge a les urnes a favor del canvi segur i seré que representa Pedro Sánchez. Tarragona mai ha fallat a les grans jornades de la història i ara tampoc ho farà.”


“El que cal és aprofitar aquestes darreres hores de campanya per estimular la remuntada socialista que assenyalen totes les enquestes. Derrotar Rajoy i el PP és possible si tots anem a votar diumenge i ho fem per la candidatura socialista. Hem de fer-ho també per Tarragona, per recuperar els bons nivells d’inversió que teníem amb els Governs socialistes i que el PP ha retallat dràsticament. Nosaltres hem estat els únics en comprometre’ns a garantir un volum inversor anual superior als 500 milions d’euros. Cap altre partit ha parlat d’això”, ha conclòs el cap de llista del PSC per Tarragona 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada