dimecres, 26 de novembre del 2014

EL PSC DENUNCIA QUE EL GOVERN ES NEGA A RESPONDRE LES PREGUNTES SOBRE RETARDS DE L’AVE AL CAMP DE TARRAGONA



El diputat socialista al Congrés Francesc Vallès ha denunciat avui la realitat “inaudita” d’un Govern que es nega a respondre les preguntes que formulen els grups parlamentaris en l’exercici de la seva responsabilitat política.

En concret, el diputat del PSC es refereix a les preguntes que el grup socialista va formular en relació als retards de trens AVE amb origen i destí a diverses estacions catalanes, entre les quals la del Camp de Tarragona.

“Doncs bé, a la nostra petició d’informació sobre aquests retards en els darrers quatre anys, així com les reclamacions efectuades per els usuaris i les quantitats abonades a tal efecte, el Govern s’ha negat a respondre el detall que demanàvem i s’ha limitat a agitar un parell de percentatges genèrics. Tan dolentes són les dades que no les volen ni donar a conèixer? A quin punt de prepotència hem arribat per tal que el Govern del PP no respongui ni tan sols al que la resta de grups li pregunten?”

Francesc Vallès ha anunciat que davant d’aquesta realitat el grup socialista ha presentat un recurs d’ampara per tal que el president del Congrés insti al Govern a respondre adequadament la pregunta formulada pels diputats socialistes.


“A quin nivell de supèrbia han hagut d’arribar per obligar als grups parlamentaris a demanar al president del Congrés que insti al Govern a respondre el que l’oposició li pregunta! No es tracta sols d’un menyspreu als representants de la sobirania popular sinó també directament als usuaris d’aquest servei de l’AVE que han patit retards en aquests darrers quatre anys”, ha resumit Francesc Vallès.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada