dijous, 30 d’octubre del 2014

EL PSC DENUNCIA QUE EL MINISTERI DE FOMENT AFIRMA NO SABER RES DEL PRINCIPI D’ACORD SOBRE L’A-27 ANUNCIAT PEL CONSELLER DE TERRITORI DE LA GENERALITAT



El diputat socialista a la comissió de Foment del Congrés Joan Ruiz ha denunciat avui el fet “escandalós” de què el Govern del Partit Popular “digui que no sap res” del principi d’acord que va anunciar el conseller Santi Vila entre el ministeri de Foment i la Generalitat pel qual es desencallava la construcció de l’autovia A-27 mitjançant una col·laboració público-privada amb la participació de la companyia Abertis.

“Doncs bé, quina ha estat la meva sorpresa quan, en resposta escrita del Govern en relació a la continuïtat de l’A-27 entre Montblanc i Lleida, el ministeri de Foment ens ha respost que no té constància de cap acord.”

En concret, la resposta escrita del ministeri ha estat aquesta: L’actuació futura de l’A-27 entre Montblanc i Lleida es troba en una fase en la què encara no és possible especificar la solució finalment adoptada. Les previsions del Govern són les que es fixen en els pressupostos generals de l’Estat.
  
“Tenint en compte que en el marc d’aquests pressupostos no hi ha cap partida adreçada al tram de l’A-27 entre Montblanc i Lleida hem d’entendre que no hi ha res d’aquest acord anunciat a “bombo i plateret”? Això sembla el joc de la confusió i dels despropòsits!”

Davant de tanta incertesa el grup parlamentari socialista de les comarques tarragonines ja anuncia que preguntarà al conseller Santi Vila al Parlament sobre el contingut d’aquest principi d’acord amb el ministeri de Foment que ara el mateix ministeri diu desconèixer.


“La incompetència dels Governs de CiU i PP és tal que són incapaços, no ja de tirar endavant aquesta infraestructura que connectaria Tarragona amb l’interior del país i que tots els agents socials i econòmics coincideixen en assenyalar que és vital per al nostre territori, sinó ni tan sols d’explicar-nos quines són les seves intencions reals en aquesta qüestió. Hi ha un principi d’acord o no? Els tarragonins no es mereixen tanta desídia i ineficàcia”, ha conclòs el diputat socialista.      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada