dilluns, 27 d’octubre del 2014

EL PSC DEMANA AL GOVERN QUE OBRI UNA PARTIDA PER AL MUSEU ARQUEOLÒGIC, L’A7, L’ESTACIÓ DE TREN I LA REMODELACIÓ DEL MERCAT CENTRAL DE TARRAGONA



El diputat socialista Joan Ruiz ha desgranat aquest dilluns les esmenes que el PSC presentarà als pressupostos generals de l’Estat per al 2015 a nivell de les comarques tarragonines.

Així, Joan Ruiz ha emplaçat al Govern del PP a què “obri una partida per a projectes essencials per a la ciutat de Tarragona com són el museu arqueològic, la continuació de l’A7 (en especial el tram comprès entre Altafulla i Vilafranca), la nova fase de l’estació urbana de tren de Tarragona i la remodelació del mercat central.”

“Nosaltres no fem la carta als Reis Mags, ni cap brindis al sol, ni demanem res que no sigui perfectament possible de fer si hi ha voluntat política, tan sols demanem al PP que compleixi amb els compromisos que exigia amb tanta vehemència quan estava a l’oposició. Aquest és el mínim exigible per respectar la dignitat de Tarragona. Seria absolutament incomprensible que diputats que diuen estimar Tarragona rebutgin un paquet de mínims tan bàsic per a la ciutat com el que he esmentat.”

Joan Ruiz ha recordat que els pressupostos que vol tirar endavant el Govern del PP “s’obliden un cop més tant de la ciutat de Tarragona com de les comarques tarragonines” i intenten “maquillar” aquest oblit afegint partides ferroviàries del tot irrealitzables.

“L’únic que ha de fer el PP és ser conseqüent amb el què considerava “inajornable” quan no estava al Govern. Per desgràcia, veiem que, un cop més, utilitzen la seva majoria absoluta per ignorar tot el que no sigui l’eco de la seva pròpia veu...”

En relació a aquests “oblits i omissions” del Govern del PP el grup socialista ha presentat com a esmenes als pressupostos alguns dels compromisos que solemnement havien assumit els diputats conservadors entre els quals, per exemple, la segona fase del pla d’industrialització de les Terres de l’Ebre, l’inici del passeig marítim de les Cales de Miami o el mateix museu arqueològic de Tarragona.


Finalment, en relació als Jocs del Mediterrani, el PSC denuncia que no hi ha cap partida especifica en aquests pressupostos. “No hem volgut presentar una esmena nostra per evitar que el PP la menyspreï com acostuma a fer amb tot el que fan la resta de grups. Per als socialistes els Jocs del Mediterrani són un projecte de ciutat que no podem perdre. Per tant, estem a l’espera de què el grup parlamentari del PP ho inclogui en els pressupostos o bé en el tràmit que se n’ha de fer al senat. Els Jocs de Tarragona 2017 són també un compromís de l’Estat amb la ciutat i seria un error històric que el PP fes també aquí marxa enrere dels seus compromisos”, ha conclòs Joan Ruiz. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada