dimecres, 15 d’octubre del 2014

CONSTITUÏDA LA NOVA COMISSIÓ EXECUTIVA DE L’AGRUPACIÓ SOCIALISTA DE CAMBRILS



L’assemblea de l’agrupació socialista de Cambrils ha elegit la nova comissió executiva dels socialistes cambrilencs. Així, la nova executiva del PSC queda constituïda per les següents persones: Alfredo Clúa com a nou primer secretari, Josep Maria Vallès, com a president de l’agrupació, Jordi Villar és el nou vice-primer secretari, Yolanda Quílez la secretària d’organització, Alejandro Fernàndez el secretari de coordinació, Laura Craiu, la secretària de medi ambient, i Maria Pentinat la secretària de joventut.

Completen la nova executiva socialista els vocals Joan Gili, Ana López, Nadia Maldonado i Sandra Sánchez.   

El nou primer secretari, Alfredo Clúa, s’ha proposat com a principal objectiu de la nova executiva “reforçar al PSC com a única garantia de canvi i d’alternativa a l’actual equip de Govern de CiU i PP a l’Ajuntament de Cambrils. Crec que hores d’ara ja és evident per a tothom el fracàs absolut del binomi CiU-PP que ens va assegurar que tenien “la formula” per millorar la gestió de l’Ajuntament sense perdre en qualitat de serveis i prestacions. Al final la “formula” ha estat la mateixa que practiquen a tot arreu, és a dir, retallades socials i càrrega de la factura de la crisi sobre els treballadors i els ciutadans més vulnerables."

“Ens trobem a pocs mesos d’unes eleccions municipals que seran clau per determinar si seguim per aquest camí del model de retallades de la dreta o bé rectifiquem i defensem els serveis públics municipals i un consistori que treballi per garantir un Ajuntament al servei dels interessos dels cambrilencs i cambrilenques. Una alternativa aquesta darrera que tan sols els socialistes som capaços d’assegurar”, ha assegurat Clúa.


Finalment, la nova executiva del PSC també s’ha proposat fomentar el ciberactivisme de l’agrupació a les xarxes socials i reforçar la comunicació directe amb col·lectius sectorials com els treballadors municipals, autònoms, jubilats, joves, col·lectiu d’aturats, associacions de veïns i entitats de la societat civil cambrilenca, etc.      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada