divendres, 18 de juliol del 2014

VA, SOM-HI!



Com tots sabeu, l’assemblea de l’agrupació socialista de Valls, va decidir el passat dijous, per unanimitat, proposar-me com a alcaldable del PSC a les eleccions municipals de l’any vinent. Es per a mi un honor i una gran responsabilitat. Per tant, un cop acabi el procés de primàries actualment en curs seré proclamada com a candidata socialista a l’Ajuntament de Valls.

I és una gran responsabilitat, perquè el projecte que encapçalaré vol ser continuador de la tasca feta per tots els socialistes vallencs, des dels primers ajuntaments democràtics.

Mireu, podem dir sense embuts i amb el cap ben alt, que quan Valls ha avançat més, en tots els aspectes, ha estat amb Ajuntaments socialistes, ja sigui sols o amb altres partits, però sempre amb el PSC. Ningú pot negar el que van suposar els primers ajuntament democràtics, van transformar Valls, el van dotar de serveis, d’instal·lacions que fins llavors no existien.

Després en temps de l’Alcalde  Paco Moreno, es va crear Casa Caritat, com un gran instrument de formació i d’ocupació de la nostra ciutat. I finalment, en el passat mandat amb la gran tasca de la Nuria Segú, a Valls i a Barcelona es van poder tirar endavant obres importants a la ciutat, que sense la seva insistència no haurien estat possibles. Parlo del Convent del Carme, parlo de la segona llar d’infants municipal, i de tantes i tantes coses.

Imagineu-vos doncs el molt que han fet, que hem fet els socialistes per Valls, i el molt que podem arribar a fer.

I és per això que jo he fet aquest pas endavant, perquè crec que els socialistes podem fer més per Valls del que s’està fent ara, i ho podem fer millor.

Ens cal un gir de 180 graus i els socialistes som la garantia de què es podrà dur a terme. Volem un Valls capital del territori, sí, però sobretot volem un Valls líder en qualitat de vida i en prestacions i serveis socials. Una ciutat que sigui un referent en proximitat, en servei a les persones i en l’humanisme tan propi de Valls que històricament ens ha fet grans.

Una ciutat de tots i per a tots i no segmentada en funció de la zona o del nivell adquisitiu dels seus veïns. Quan parlo d’un Valls gran no em refereixo al seu tamany, si no a una ciutat on cap, i subratllo, cap, dels seus habitants visqui en la pobresa o quedi al marge d’unes condicions de vida material digna. Una ciutat que garanteixi la igualtat d’oportunitats als infants, perquè ells són els que han de tenir la força per tirar endavant el Valls de demà. I aquí és on tenim camí, i molt, per recórrer.

Dit d’una manera molt clara: volem generar riquesa, per atreure inversions, generar llocs de treball i disposar de recursos econòmics per posar-los al servei dels vallencs i vallenques. Nosaltres no practicarem l’actual política d’aparador a cops de titulars del mal marketing polític.


Faig, doncs, un pas endavant. Però no ho faig sola, ho faig amb tots vosaltres. I quan parlo de tots vosaltres no em refereixo tan sols als i les socialistes si no a tota la gent que se senti progressista, que s’estimi aquesta ciutat i que tingui la convicció de què cal canviar per millorar. Perquè estic convençuda, com deia a l’inici, que Valls mereix més.

Article de Rosa Maria Ibarra publicat al Més Tarragona i el Vallenc  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada