dimecres, 30 de juliol del 2014

ANTONI BRULL ELEGIT ALCALDABLE DEL PSC A SALOU



L’assemblea de l’agrupació socialista de Salou ha elegit Antoni Brull com a alcaldable del PSC a les eleccions municipals de l’any vinent. Finalment, la candidatura d’Antoni Brull va obtenir un ampli suport dels militants socialistes de Salou amb un 64% de vots afirmatius. Un altre 18% van votar en blanc i el 18% restant van ser vots nuls.

En la seva primera intervenció, un cop proclamat ja alcaldable socialista per Salou, Brull es va comprometre a treballar sense descans per recuperar “un Govern de progrés a Salou que tingui en el servei a les persones, als salouencs, el seu objectiu número 1. Salou mereix més i tan sols els socialistes som capaços de garantir el canvi necessari després de tres anys d’inacció de la dreta al Govern municipal.”

L’alcaldable del PSC va emplaçar als afiliats i simpatitzants socialistes “a dur a terme un treball constant, sincer, de proximitat, mirant als ulls de la gent, per resoldre els greus problemes que tenen derivats de la crisi econòmica.”

En aquest sentit, Brull va avançar que el grup socialista impulsarà l’aprovació d’una ajuda municipal extraordinària per als salouencs que estiguin a l’atur, que tinguin fills petits a càrrec, i que ja no reben cap prestació o subsidi. “A Salou tenim 1.420 aturats censats. Darrera d’aquesta xifra hi ha molt de patiment, molta angoixa i molt de dolor. Els socialistes no deixarem a aquestes persones abandonades a la seva sort, amb nosaltres cap salouenc quedarà al marge d’unes condicions materials bàsiques que els permetin viure amb dignitat.”  


Finalment, l’alcaldable socialista també es va comprometre a defensar els interessos i la capitalitat de Salou dins de l’àmbit de la Costa Daurada i de les comarques tarragonines. “Hem de recuperar l’orgull de ser i de sentir-se salouenc. Salou no és un poble marcat per la història sinó per els seus veïns que van arribar de tots els indrets per construir aquest gran projecte, líder en benestar i progrés, que anomenem Salou”, va concloure el candidat del PSC.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada