dimarts, 22 de juliol del 2014

MARIA JESÚS SEQUERA: “EL PP VOL FER PAGAR ALS ATURATS PER LA SEVA INDEMNITZACIÓ EN SER ACOMIADATS”



La senadora socialista per Tarragona, Maria Jesús Sequera, ha alertat avui que “el PP torna a carregar contra els treballadors ja que ara, en cas d’acomiadament, al damunt hauran de pagar per la seva indemnització.”

Sequera ha qualificat aquesta decisió, que els treballadors paguin impostos per la seva indemnització en cas de ser acomiadats, com un “nou escàndol i manca de sensibilitat social absoluta ja que, al mateix temps el Govern del PP fa un autèntic regal fiscal amb la seva reforma a les rendes més altes i a les grans empreses i corporacions.”

“La veritat és que el PP se supera a ell mateix ja que les indemnitzacions per acomiadament no tributen, ni ho han fet mai, en tota la història de la democràcia espanyola. Ni tan sols al senyor Aznar se li va acudir això!”

Cal tenir present que a la demarcació de Tarragona més de 25.000 treballadors han estat acomiadats mitjançant un expedient de regulació d’ocupació des de l’inici de la crisi.

“Rajoy passarà a la història com el president del Govern que més mal ha fet als treballadors. No tan sols ha portat al país a la taxa d’atur més alta de la seva història sinó que, a més, ha retallat drets (deixant als treballadors en mans de les empreses que poden modificar condicions laborals i baixar sous a voluntat), ha abaratit l’acomiadament i ara vol crear un nou impost per gravar als aturats. La veritat és que provoquen vergonya aliena...”


Finalment, Maria Jesús Sequera ha constatat el “fracàs” de la reforma laboral del PP de 2012. “Ni ha contribuït a frenar la destrucció d’ocupació, ni ha frenat els acomiadaments, ha precaritzat les condicions laborals i ha devaluat els salaris i ha fet augmentar la pobresa. Un balanç realment devastador.”  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada