dijous, 28 de febrer del 2013

LA JSC DE TARRAGONA EXPRESSA EL SEU PLE SUPORT A LA VAGA CONVOCADA AVUI A LA URV




La JSC de Tarragona ha mostrat el seu ple i total suport a la vaga universitària convocada avui a la Universitat Rovira i Virgili i al conjunt de les universitats catalanes. Així mateix, des de la JSC es fa una crida als estudiants tarragonins a secundar la vaga i participar en les concentracions convocades a tal efecte.

Pel primer secretari de la JSC, Eloi Menasanch, “es tracta de sortir al carrer i mobilitzar-nos per defensar els nostres drets més essencials, com és el dret a l’educació pública i de qualitat.”

“Des de la JSC volem denunciar les dràstiques retallades que CiU i PP han aplicat en educació, universitats i recerca i desenvolupament. Dues dades ho resumeixen tot: des de que governa el PP el pressupost d’educació s’ha reduït un 46% mentre que la inversió en recerca i desenvolupament ha davallat un 40%.”

Segons denuncien els joves socialistes “aquesta ànsia retalladora de la dreta ha provocat que l’augment exponencial de les taxes universitàries i la supressió quasi total del sistema de beques i ajudes hagi fet inaccessible la universitat per als fills de les classes populars que es veuen obligats a matricular-se de menys crèdits o bé quedar-ne exclosos directament.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada