dimarts, 4 de setembre del 2012

LA JSC DE TARRAGONA ENDEGA UNA CAMPANYA DE RECOLLIDA DE MATERIAL ESCOLAR



La JSC de Tarragona ha iniciat aquest dimarts una campanya de recollida de material escolar que serà lliurada als centres educatius de la ciutat. Segons ha explicat el primer secretari dels joves socialistes tarragonins, Eloi Menasanch, “l’augment de l’IVA que taxa el material escolar en aquest inici de curs i que perjudica, un cop més, als joves i a les classes populars i mitjanes i a les rendes més baixes, ens ha animat a organitzar, per primer cop, aquesta campanya que es durà a terme fins al proper divendres 14 de setembre.”




Eloi Menasanch ha explicat que tothom qui vulgui participar ha de lliurar el material a la seu de la JSC, al carrer Ramon i Cajal 57 de Tarragona. Tot el material recollit serà lliurat el dia 15 als CEIP Campclar, Mediterrani i Sant Salvador de la ciutat de Tarragona.



El dirigent de la JSC ha subratllat que “mentre hi ha organitzacions polítiques juvenils de partits de dreta que aquestes dies es dediquen a organitzar festes i esdeveniments lúdics varis, els joves socialistes organitzem aquesta campanya solidària a fi i efecte de pal•liar, en la mesura que puguem, els efectes perniciosos de les polítiques que endeguen els Governs a qui els joves conservadors donen suport.”



Segons ha emfatitzat Menasanch, “la situació que viuen molts joves ja fa temps que ha travessat totes les línies vermelles. Amb una taxa d’atur que supera el 50%, amb les ajudes al lloguer eliminades per la dreta i ara amb una reforma de la sanitat que deixa fora de cobertura als joves majors de 26 anys sense cotitzacions, els Governs de CiU i PP condemnem a amplis segments de la joventut a la marginalitat i a un futur sense horitzons.”



“Ara amb l’inici del curs acadèmic haurem de fer front a un nou augment de les taxes universitàries i de la formació professional, amb una reducció dràstica de les beques, que farà impossible que molts joves fills de les classes populars tinguin accés als estudis superiors. Això mentre es mantenen les subvencions públiques a les escoles de l’Opus Dei. En fi...”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada