dijous, 27 de setembre del 2012

ÀNGEL ROS: “LES ELECCIONS ANTICIPADES SÓN UN GREU ERROR POLÍTIC QUE TINDRÀ CONSEQÜÈNCIES ECONÒMIQUES IMPORTANTS”



El primer secretari de la Federació del PSC del Camp de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i el secretari de cohesió territorial del PSC, Àngel Ros han assenyalat avui conjuntament que “la convocatòria d’eleccions anticipades és un greu error polític que tindrà conseqüències econòmiques importants. El president Mas ha actuat pensant en rèdits electorals i no amb l’interès general del país. La convocatòria d’eleccions només generarà incertesa i posarà en perill inversions en curs.”



Àngel Ros ha afirmat que “l’avançament electoral impossibilitarà la celebració de les primàries per elegir al candidat del PSC. Situats ara en aquest escenari el més normal és que els lideratges orgànics siguin els lideratges electorals del partit. Ara cal esperar el que decideixi la comissió executiva i el Consell Nacional del partit.”


Per la seva banda, Josep Fèlix Ballesteros ha assenyalat que “per dur a terme una pantomima sense temps per fer-ho en condicions millor no convocar aquestes primàries. Les eleccions primàries havien de ser un revulsiu a nivell de la societat catalana i pel mateix partit. No farem cap paripé. Crec, com l’alcalde de Lleida, que el lideratge orgànic ha de ser el lideratge electoral.”


Ballesteros ha subratllat que “el president Mas ha fet un mal servei al país. Estem davant de la constatació d’un fracàs. En aquest sentit, els ciutadans estem millor ara que fa 21 mesos? Algú s’ha presentat mai a unes eleccions amb el 100% del programa sense complir com farà ara CiU? Recordeu la seva promesa de reduir l’atur a la meitat en els primers dos anys de la legislatura?”


“I convoca eleccions ara, quan es parla de rescat, del fons de liquiditat, amb l’atur desbocat... en un moment així posar al país en una incertesa èpica i romàntica és d’una irresponsabilitat insuperable”, ha conclòs Ballesteros.


Àngel Ros i Josep Fèlix Ballesteros han fet aquestes declaracions abans de constituir la comissió de territori de la Federació del PSC del Camp de Tarragona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada